Zi neagră pentru Larisa Iordache. Campioana noastră și-a pierdut mama

Este o zi neagră pentru sportiva noastră Larisa Iordache. După o perioadă lungă în care numele ei a fost adus în atenția publică datorită performanțelor sportive desăvârșite, acum avem o informație dureroasă despre Larisa. Campioana noastră trece prin momente grele. Larisa Iordache și-a pierdut mama.

A murit mama sportivei Larisa Iordache

Larisa a postat pe Instagram un mesaj cutremurător, alături de o poză în care apare mama ei.

Sufletul să îţi fie liniştit, mami! Mereu în inima, sufletul şi mintea mea vei rămâne cel mai puternic om din lume. Te iubesc, a scris sportiva pe Instagram.

Larisa Iordache s-a remarcat mereu grație carierei sale impresionante, iar în ceea ce privește viața personală, a fost discretă întotdeauna. Așa se face că mulți nu știau că mama sportivei are probleme de sănătate.

 

Mesajele de condoleanțe curg pe contul de Instagram și de Facebook al Larisei.

Condoleanţe, Larisa! Suntem cu sufletul şi cu gândul alături de campioana noastră Larisa Iordache, în aceste momente extrem de grele provocate de decesul mamei sale. Fii tare, Larisa! Dumnezeu să o odihnească în pace!, a scris CS Dinamo, pe Facebook.

Mama sportivei s-a stins din viață cu o lună înainte de Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Cine este sportiva Larisa Iordache. Realizări impresionante

Larisa Iordache s-a născut la București, în data de 19 iunie 1996 și provine dintr-o familie de sportivi. Fratele ei practică fotbal de performanță, mama ei a făcut handbal, iar tatăl fotbal. S-a apucat de gimnastică întâmplător după ce a fost remarcată în parc, de către Mariana Câmpeanu, antrenoarea clubului Dinamo, pentru ambiția de care dădea dovadă încercând să meargă pe role.

A cucerit prima medalie de campioană națională la 8 ani, la concursul “Mica Gimnastă”.

Larisa Iordache are 24 de ani și este noua campioană mondială la bârnă. Anul acesta ea a reușit să câştige a doua medalie la Campionatul Mondial de Gimnastică de la Cairo, după medalia de bronz obţinută la paralele.