Vulpița Veronica Stegaru a revenit pe rețelele sociale. Ce imagine nouă a postat pe Instagram după absența de câteva luni

Vulpița Veronica a devenit mamă în urmă cu câteva luni. Cu toate că mai postează imagini vechi pe InstaStories, tânăra nu a mai urcat pe internet nici măcar o imagine recentă cu ea de când a adus pe lume un băiețel.

Ce a postat Vulpița la revenirea pe rețelele sociale

Micuțul pare să-i ocupe tot timpul, însă Vulpița și-a găsit puțin timp pentru a-i pune la curent pe fani cu situația lor. Veronica a adăugat o imagine pe feed-ul său de Instagram și a notat la descriere că toată familia ei este bine.

Nu cu mult timp înainte să nască, Vulpița întâmpina dificultăți în relaționarea cu socrii săi, care o acceptau cu greu după toate isprăviile sale.

PE ACEEAȘI TEMĂVulpița Veronica, imaginea de la plajă apărută pe rețelele de socializare. Ce au observat fanii

Cei care-i urmăresc activitatea în mediul online s-au bucurat să afle că familia ei este bine și i-au lăsat o mulțime de comentarii.

Vulpița Veronica și Viorel Stegaru au doi copii

În luna mai 2021, Vulpița Veronica a născut și a devenit mamă pentru a doua oară. Tânăra a adus pe lume un băiețel sănătos și totul a decurs fără incidente, deși sarcina nu a fost lipsită de stări de rău sau de oboseala pentru soția lui Viorel Stegaru de la „Acces Direct”.

În luna noiembrie a anului trecut, tânăra din Blăgești îi surprindea pe fani cu vestea că a rămas însărcinată și că urmează să nască în primăvara anului 2021. În mod inevitabil, au existat și guri rele care au încercat să sugereze faptul că tânăra nu a fost tocmai fidelă și că Viorel Stegaru, partenerul său de viață, ar avea toate motivele să se supere pe ea.