Vulpița Stegaru a născut a doua oară. Ce nume a ales pentru băiețel

Vulpița Stegaru a născut un băiețel cu puțin timp în urmă și este mai fericită ca niciodată. Atât ea, cât și soțul ei, Viorel, sunt în al nouălea cer în aceste momente.

Anunțul a fost făcut de reporterul de la „Acces Direct” Doina Stina, care a postat o imagine pe rețelele sociale. Vulpița a născut un băiețel și nu-și mai poate stăpâni zâmbetul de fericire.

Vupița Stegaru a născut a doua oară. Cum se simte soția lui Viorel

Reporterul Doina Stina a postat o captură de ecran din conversația telefonică cu Veronica Stegaru. Tânăra are un zâmbet larg pe față și a adus fericire în rândul întregii familii.

Proaspăta mămică a născut un băiețel perfect sănătos.  „A născut un băiețel sănătos! Și mama, și fiul sunt bine!”, a postat Doina Stina pe Instagram.

Vulpița și Viorel aveau de gând să-și numească fiul Radu Constantin, dar s-au răzgândit în ultimul moment.

Cei doi au ales să-i pună copilului lor numele Daniel, la îndemnul nașilor.

Vulpița și Viorel au revenit la Blăgești, spre bucuria fetiței lor, fiind la fel de activi pe rețelele de socializare. Aceștia păstrează legătura cu fanii lor, care nu sunt puțini la număr.

Tânăra de 22 de ani a postat de câteva ori imagini cu burtica de gravidă, tot mai mare în fiecare săptămână. Cei doi au anunțat sarcina în toamna anului trecut, chiar în emisiunea Mirelei Vaida.