Vulpița, în locul Denisei Răducu? Replica dură a lui Florin Pește pentru cei care o contestă pe Veronica din Blăgești

Florin Pește, cel care a descoperit-o pe regretata Denisa Răducu, a luat-o sub aripa lui protectoare pe Vulpița, pe care vrea s-o transforme într-un star pe Youtube. Lucru care i-a și reușit în mare parte, tânăra din Blăgești fiind pe primele loc în trending.

Unchiul Denisei s-a arătat deranjat însă de atacurile venite la adresa Vulpiței (cu toate că piesa care se află acum pe primul loc nu-i aparține). El a avut o replică dură la adresa contestatarilor soției lui Viorel, pe care îi consideră niște ipocriți.

”Bă’ chiar nu mai suport prostia asta că dacă e Vulpița pe locul unu în trendig suntem un popor de proști. Păi dacă e Jador, Culiță sau Carmen de la Sălciua suntem mai inteligenți? În primul rând, trendig-ul de pe Youtube nu e despre muzică, ci despre orice clip din oricare categorie care este viral. E foarte adevărat că nu poți compara muzical pe cei mai sus menționați cu Vulpița și Viorel dar MESAJUL și NIVELUL DE CULTURĂ e același. E aceeasi Marie, dar cu alta bască. Să nu uităm că pe foarte mulți soliști îi ajută programele de autotune și foarte multe corecții.

Dacă tot ne place maneaua, măcar să ne inflamăm în halul ăsta când nu este Salam pe locul unu, probabil singurul artist de acest gen. Sper să nu deranjez pe nimeni, dar să dăm Cezarului ce e al lui. Așa că lăsați-o mai ușor cu prostia asta că “vai ce țară de proști suntem că e aia pe locul unu și nu e ăla”. Adică scoatem pe dracu și punem pe lacu’. Ai opțiune să te uiți la orice vrei, cât vrei. Bagă o simfonie, o sonată, de Johann Sebastian Bach, Wolfgang Amadeus Mozart, asta face un om care se pretinde inteligent. O manea e….. o manea până la urma, nimic mai mult”, a scris Florin Pește pe contul lui de socializare.