Vulpița de la Antena 1, transformată total! Cu ce bărbat celebru s-a distrat într-un bolid de lux

A avut loc o zi mare pentru Vulpița. Tânăra din Vaslui a avut parte de o nouă provocare, și anume, un nou videoclip alăuri de Raffaello, un tânăr râvnit de multe domnișoare, dar și de soția lui Viorel Stegaru.

Vulpița de la Antena 1, transformată total! Cu ce bărbat celebru s-a distrat într-un bolid de lux
Întrebată și cum se simte că Vulpița a răspuns că se simte foarte bine că „noi păstrăm legătura prin satelit. Sunt încântată că l-am cunoscut. N-am emoții, vreau să mă simt bine, ca o prințesă”.

Și pentru că trebuia să aleagă ținută pe măsură, alături de echipa de la Acces Direct, Veronica Stegaru a dat iama în atelierul de croitorie al Soniei Trifan. În lumea rochiilor, aceasta a radiat de fericire, iar rochiile probate de aceasta au fost sclipitoare și pline de paiete. Cu două dintre ținute, Veronica s-a prezentat la locul filmării.

Raffaello și-a făcut și el apariția într-un costum-muștar, în carouri. Atent cu Veronica, acesta a reușit să o uimească pe tânără: „Îmi dă prea multă încredere”, a spus Veronica despre artist.

Vulpița și Raffallo au filmat un videoclip

Extrem de fericiți și de dornici ca totul să iasă bine, Vulpița și Raffaello au respectat scenariul, iar Vulpița a respectat fiecare indicațoe a celor responsabili ca videoclipul să iasă ca la carte.

Ca un gentleman, Raffaello a așteptat ca Vulpița să se urce în mașină, iar apoi au dat startul distracției, astfel că, după ce au filmat împreună în bolid, tânăra s-a alăturat altor două domnișoare, într-un mediu rustic.

A zâmbit și a dansat sub privirile atente ale lui Raffaello, a schimbat rochia și s-a îmbrățișat cu el, apoi au dansat împreună.

La Acces Direct se va vedea viodeoclipul lor în premieră, dar până atunci, soțul ei tună și fulgeră, nedorind să audă de lansarea piesei. Ba mai mult, după ce Vulpița i-a zis că a filmat și în rochie de mireasă, Viorel a plecat nervos din platoul emisiunii și a urmat un alt scandal.