Vulpița de la Acces Direct, apariție spectaculoasă în mediul online! Tânăra strălucește la propriu

Doar câteva zile au mai rămas până când va naște, dar Vulpița de la Acces Direct face senzație în online. Tânăra a publicat un clip video făcut în urmă cu mai mult timp în platoul de la Antena 1.

Cum a apărut Vulpița de la Acces Direct în mediul online. S-a afișat într-o rochie strălucitoare

Veronica Stegaru de la Acces Direct a publicat în urmă cu doar câteva minute un clip video din platoul emisiunii.

Stați liniștiți, deoarece filmarea nu a fost făcută recent, ci atunci când încă se afla la București alături de soțul ei. Tânăra din Blăgești e într-o rochie strălucitoare, foarte aranjată, cu zâmbetul larg și se bucură de toată atenția. Acum toate aceste lucruri sunt istorie pentru Veronica, asta pentru că încă din luna decembrie a anului trecut a ales să se întoarcă acasă.

Vulpița se pregătește din moment în moment să dea naștere celui de-al doilea copil al familiei, asta pentru că a rămas însărcinată pentru a doua oară și chiar în aceste zile va deveni mama unui băiețel.

În vizitele sale la București ea a mers și la ecograf unde a aflat sexul bebelușului pe care îl poartă în pântece, iar la scurt timp a ales să se întoarcă alături de Viorel Stegaru, soțul ei, în statul natal.

Cum a devenit cunoscută Vulpița

Vulpița de la Acces Direct a devenit cunoscută după ce în luna ianuarie a anului trecut a venit însoțită alături de Viorel Stegaru la București în platoul emisiunii pentru a-și expune cazul social.

Ea acuza atunci că ar fi fost abuzată de mai mulți bărbați, însă în urma anchetei făcute în direct s-a dovediat că Veronica era conștientă de toate cele întâmplate și că nu ar fi ripostat în niciun fel să întrențină relații intime cu aceștia.

Soțul ei a iertat-o, iar pentru că publicul de acasă și-a dorit să afle cât mai multe despre viața celor doi, aceștia au avut parte de experiența vieții lor la Acces Direct, au vizitat o mulțime de lucruri, s-au bucurat de preparate culinare care mai de care și au lansat și mai multe piese care i-au adus în topurile muzicale. scrie spynews