Vulpița a izbucnit în lacrimi în direct: ”Mi-a zis să fac avort”

Vulpița a revenit înapoi la Acces Direct alături de Viorel, la două luni după ce au părăsit Capitala. Veronica a izbucnit în lacrimi, atunci când a pășit prima oară în platoul emisiunii!

Au trecut două luni de zile de când Vulpița și Viorel au decis să părăsească Capitala pentru viața de la țară, de la Blăgești, dar iată că astăzi s-au întors înapoi în platoul emisunii. Soții Stegaru au hotărât să fugă de acasă, după ce părinții lui Viorel au început să o acuze pe Veronica că poarte în pântece un copil care nu este al soțului său!

Așadar, cei doi au plecat de acasă în urmă cu doar câteva zile, iar astăzi au ajuns din nou la București, aici unde vor să rămână definitiv și vor să-și facă un viitor.

Vulpița a izbucnit în lacrimi în direct!

Atunci când a făcut primii pași în platoul Acces Direct, Vulpița a început să plângă după ce a povestit ultimele întâmplări de acasă.

Aceasta a mărturisit că o vecină a venit în curtea lor, iar atunci i-a spus soacrei sale că Veronica poartă în pântece un copil care nu îi este al lui Viorel!

Atunci doamna Ilinica a făcut acuzații grave la adresa nurorii sale și i-a spus că ar trebui să avorteze copilul, asta după sfatul veciniei care a pus-o imediat pe gânduri!

”Mi-a zis să fac avort”, a spus Veronica, după ce a izbucnit în plâns în direct!

La auzul acestor vorbe, Vulpița i-a transmis lui Viorel, soțul său, cele întâmplate, iar cei doi au decis că e timpul să o ia de la zero. Atunci aceștia au plecat în Bârlad, dar planul lor era să revină în București, deoarece nu mai puteau să locuiască în Vaslui!

Vor să-și găsească un loc de muncă!

Chiar dacă Veronica e însărcinată, ea și Viorel își doresc foarte mult să ia împreună totul de la zero în Capitală.

Aceștia își doresc să-și găsească un loc de muncă, dar și o locuință unde să stea pentru perioada următoare, astfel încât copilul care urmează să vină peste doar câteva luni să aibă parte de toate condițiile necesare pentru un trai bun.

Vulpița e mai necăjită ca oricând, iar acum își dorește să aibă parte de liniște, deoarece ultima perioadă a fost destul de agitată pentru ea la Blăgești.