Vulpiţa a dat lovitura vieţii! S-a întâmplat ceea ce nu visa niciodată:

Vulpița este una dintre prezențele constante din cadru emisiunii „Acces Direct”. Deși povestea Veronicăi Stegaru a început prin faptul că și-a înșelat soțul, de mai multe ori, acum a ajuns la un adevărat basm pe care tânăra îl trăiește.

Se pare că Vulpița a cam renunțat la viața de la țară și a început să aibă mai mult „preocupări de Capitală”. După ce a dat lovitura cu prima piesă pe care a lansat-o, care a stat zile bune numărul unu în trending și a strâns peste 9 milioane de vizualizări, aceasta revine în forță.

Vulpița se pregătește să lanseze a doua piesă, alături de Rafaelo, nou ei pasiune. Cei doi pregătesc o melodie de dragoste, în care își declară sentimentele. Așadar, Vulpița este gata să dea o nouă lovitură, iar colaborarea se anunță a avea un succes maxim.

A fost lansat doar teaserul piesei care a ajuns imediat numărul unu în trending și a adunat o mulțime de vizualizării. În noua melodie fanii o pot vedea pe Vulpița într-o altă ipostază. Acum este vedetă și se comportă ca una. Din noul videoclip nu lipesc mașinile scumpe, ținutele elegante și flirtul.