Vulpița a ajuns de nerecunoscut, de când este vedetă la Acces Direct

De când a venit în Capitală, Veronica Stegaru s-a schimbat enorm. Dintr-o simplă fată de la țară, soția lui Viorel a ajuns de nerecunoscut, astfel că mare le-a fost mirarea oamenilor atunci când au văzut ultima fotogrfaie postată de Vulpiță, pe contul ei de Instagram.

Pe contul de Instagram al Vulpiței a apărut o fotografie care a reușit să stârnească numeroase controverse. Veronica Stegaru nu mai este deloc fata simplă de la țară și nu este de mirare că, mai nou, se crede o adevărată vedetă. De când își expune viața la Acces Direct, femeia din Vaslui a devenit o vedetă în toată regula și, pentru că știm că orice vedetă are nevoie de o imagine bună, Vulpița a fost complet transformată de un make-up artist extrem de talentat.

Mai exact, cu puțin machiaj, câteva flori în păr și câteva modificări la nivelul feței, Vulpița a ajuns să semene cu o adevărată vedetă de la Hollywood. Parcă și filtrele folosite în fotografie „păleau” înaintea ei, așa că nu este de mirare că fotografia postată de Vulpiță pe contul ei de Instagram a adunat nu mai puțin de 25.000 de like-uri! Da, nu este nicio glumă, căci Veronica Stegaru a ajuns o vedetă atât la televizor, cât și în mediul online.

„Bă ești prost, ce poate face machiajul / Înainte erau niște săraci cu fes în cap și acum… / Ne-am săturat de tine și de Viorel, mai duceți-vă acasă la copil… / Ești superbă /  Nu te-am mai recunoscut / Ce fac filtrele dintr-o femeie de la țară / Vulpițo, chiar tu ești? / Da, chiar ea este! Uite cum arată cu machiaj” sunt doar câteva dintre comentariile pe care le-a primit Vulpița, pe contul ei de Instagram.