Vlăduţa Lupău, la un pas de moarte. Mărturisiri cutremurătoare făcute de artistă: “Am fost în comă“

Vlăduța Lupău este una din cele mai iubite cântărețe de la noi care a cunoscut succesul încă de la o vârstă fragedă. Aceasta a povestit care a fost una din cele mai grele experiențe din viața ei. Solista a oferit detalii despre accidentul auto în care a fost implicată pe când avea doar 17 ani.

Vlăduța Lupău a fost la un pas de moarte. Cântăreața a fost în comă

Vlăduța Lupău a devenit cunoscută parcă peste noapte, piesele ei intrând în trending-ul de pe YouTube-ul românesc din prima. Cu toate astea, munca din spate a fost multă. Aceasta a iubit mereu muzica și a început să cânte încă de când era mică, fiind cunoscută în locul în care a copilărit datorită talentului său.

Din ce în ce mai mulți români care au început să o îndrăgească vor să știe cât mai multe detalii despre viața sa. Celebra solistă a mărturisit că un punct de cotitură a fost pe când avea 17 ani. Vedeta a fost atunci la un pas de moarte după ce un șofer a ieșit de pe carosabil și a ajuns în dreptul porțiunii în care ea și fratele ei mergeau pe jos.

Tinerii se deplasau la școală în acele momente: „Am zis o dată, dar nu mi-a plăcut neapărat să vorbesc despre asta. Eu stăteam la vreo 2 kilometri de școală și mereu mergeam pe jos.

Mergeam cu fratele meu și cu un vecin și un șofer a intrat în noi. Atunci am avut necazul ăsta. Mergeam pe jos, părinții mei au plecat mai devreme la serviciu și i-a sunat lumea. Vecinii le-au spus că noi am avut un accident și că eu eram rău. Se întâmpla de Sfântul Nicolae.”

„M-a văzut că nu mai mișcam”

Sperietura imensă a fost trasă de fratele și părinții acesteia care se speriau că se va stinge în urma impactului. Cu toate astea, soarta a hotărât altfel, iar la scurt timp solista și-a revenit și s-a pus pe pisioare, deși a avut lovituri dure în zona capului și bazinului.

  •  „Fratele meu s-a ridicat și m-a văzut că nu mai mișcam. Informația la părinții mei a ajuns că amândoi suntem în stare critică. Tati mi-a zis că nu știe cum a ajuns până la spital. M-am lovit la cap și la bazin, pentru că am șchiopătat mult după. Am stat o zi și jumătate în comă. Nu mai știam nimic, iar când m-am trezit aveam senzația că aveam 14 ani. Acum vorbesc lejer de asta, dar părinții mei au trecut prin lucruri groaznice.

    Șoferul adormise la volan, cred că era curier. A spus că a condus mult, avea diabet și nu-și făcuse insulina. L-am dat în judecată, procesul a început, iar la un an a sunat avocatul și a spus că șoferul murise într-un accident de mașină tot după ce a adormit la volan. Nu-mi aduc nimic aminte, de asta nu știu cât de mult m-a marcat”
    Vlăduța Lupău (Sursa: Pro TV – La Măruță)