Vlăduța Lupău a trecut pragul medicului estetician. Ce intervenție estetică și-a făcut artista

Vlăduța Lupau și-a surprins prietenii din mediul online cu o nouă decizie. Artista s-a decis să treacă pragul medicului estetician și să apeleze la o intervenție estetică.

Vlăduța Lupău este foarte activă pe rețelele sociale și își ține la curent prietenii virtuali cu cele mai importante evenimente din viața ei. Recent, artista și-a surprins urmăritorii cu câteva InsaStory-uri din cabinetul medicului estetician, acolo unde s-a dus pentru o nouă intervenție estetică.

La ce intervenție estetică a apelat Vlăduța Lupău

Vlăduța Lupău și-a dorit o schimbare, fiind nemulțumită de modul în care arată ridurile sale de pe brunte, motiv pentru care a decis să pășească în cabinetul medicului estetician pentru un tratament cu botox, care o va ajuta să scape de ridurile nedorite.

”Am venit la doamna doctor pentru că vedeți ridurile astea cu care eu m-am obișnuit să nu mai fie, o să dispară cu ajutorul botoxului, o să fie foarte natural, iar pielea va fi întinsă ca la 15 ani”, a spus Vlăduța Lupău prin intermediul unor InsaStory-uri.

Intervenția estetică a durat doar câteva minute, iar artista s-a lăsat mulțumită de rezultatul final. Aceasta a dezvăluit că și-a dorit de foarte mult timp să rezolve această problemă a ridurilor făcute în urma oboselei, dar și a nopților nedormite.

Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că Vlăduța Lupău ține foarte mult la aspectul său fizic și nu se ferește să recunoască că apelează la intervenții estetice, atunci când este cazul.

Mai mult decât atât, vedeta se mândrește și cu tenul său impecabil, lipsit de semne sau coșuri, lucru evident din videoclipurile realizate din clinica medicului estetician.

Ce profesie are, de fapt, Vlăduța Lupău

Vlăduța Lupău este unul din cele mai cunoscute nume din industria muzicii populare, însă puțini sunt cei care știu ce studii are, de fapt, artista la bază. Superba șatenă a dezvăluit recent că a absolvit Facultatea de Medicină Veterinară și că nu s-a gândit niciodată că o să devină o cântăreață celebră.

De asemenea, artista a fost nevoită să renunțe la studiile de Doctorat, după ce a devenit din ce în ce mai cunoscută de public.