Vlad Voiculescu ar putea fi demis?

Scaunul lui Vlad Voiculescu pare sa se clatine. In Coalitie exista deja tensiuni pentreu ca sunt persoane care nu-l mai vor in fruntea ministerului Sanatatii.

Liberalii vor sa ceara demiterea lui Voiculescu. Vicepresedintele PNL Ben Oni Ardelean a declarat sambata ca va solicita premierului Florin Citu demiterea de urgenta a ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu.

“In calitate de vicepresedinte al Partidului National Liberal, voi solicita premierului Florin Citu, in cadrul Biroului Politic National, demiterea de urgenta a ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu. Tot circul, balbaiala si bataia de joc la adresa pacientilor de la Spitalul Foisor a umplut paharul. Pacientii cu diferite boli nu mai pot fi ignorati si dati la o parte in detrimentul pacientilor infectati cu COVID. Chiar daca managementul Spitalului Foisor s-a opus transformarii in unitate COVID-19, printr-o scena similara cu prelungirea carantinarii Timisoarei, s-a dat un ordin – ignorand vointa si argumentele celor de acolo – prin care au fost evacuati in toiul noptii zeci de pacienti”, a scris Ardelean pe Facebook.

Voiculescu, direct raspunzator de trauma traita de pacientii evacuati.

 

“Semnalez de cateva luni bune derapajele, stangaciile si atitudinea acestui ministru. Din pacate, nu am avut parte de revizuiri ale strategiei, gandirii, comunicarii sau crearii de proceduri. Este clar pentru toata lumea ca domnul Voiculescu este depasit de situatie, iar astfel vom face un bine atat lui, cat si pacientilor din Romania. Ministerul Sanatatii are nevoie de un ministru competent la carma sa. Sa-l gasim urgent”, a mentionat Ardelean.