Violeta Alexandru, huiduită şi ameninţată de un pensionar: „Măreşte pensia. Eu te omor cu mâna mea” – VIDEO

Violeta Alexandru, huiduită şi ameninţată de un pensionar. Un bătrân s-a apropiat de Violeta Alexandru în timpul conferinței de presă. Un bărbat a vrut să-l îndepărteze, iar pensionarul a strigat: ”Ia mâna de pe mine criminalule”. ”Să nu fiți agresiv” i-a spus Violeta Alexandru celui care încerca să-l îndepărteze pe bătrân.

Violeta Alexandru, huiduită şi ameninţată de un pensionar

O conferinţă de presă a Violetei Alexandru, preşedinte al PNL Bucureşti, a fost întreruptă duminică, 5 iulie 2020, de un grup de pensionari, liberalii acuzând că grupul a fost trimis de Partidul Social Democrat.

Unul dintre cetăţenii nemulţumiţi a ieşit în evidenţă în mod special. Pensionarul a huiduit şi a ţipat, cerând mărirea pensiilor şi alocaţiilor pentru copii.

Conferinţa de presă a fost susţinută după modelul Nicuşor Dan, în aer liber, în Sectorul 6, ăn schimb la eveniment au participat doar preşedintele PNL Bucureşti, Violeta Alexandru şi preşedintele PNL Sector 6, Ciprian Ciucu. Cei doi au prezentat bilanţul activităţii primarului sectorului 6 Gabriel Mutu şi al PSD.

„E o ticăloşie să te foloseşti de drama acestor oameni. Eu acord audienţe în fiecare marţi. Aceşti oameni trebuie să ştie că PNL nu îi va minţi. Nu aşa se face politica în ziua de astăzi, aruncând în fata oameni care au probleme reale pe care PSD nu le-a rezolvat dar pe care încearcă să le folosească împotriva noastră.”, a spus Violeta Alexandru.

Violeta Alexandru s-a declarat „uimită cât de jos a ajuns PSD cu Gabriel Mutu, încât să se folosească de drama acestor oameni. Eu mă uit în ochii dumneavoastră, cetăţenii din sectorul 6, şi vă spun: dacă echipa PNL a greşit în trecut fata de cetăţenii acestui sector, vă cerem scuze. Avem responsabilitatea să demonstrăm că orice derapaje s-ar fi întâmplat în trecut în echipele partidului nostru nu se vor întâmpla iar”.

„Oamenii sunt folosiți în scop politic”

Ciprian Ciucu a vorbit de calitatea infrastructurii, de reabilitatea termică scumpă şi proastă, de locurile insuficiente din grădiniţe, de construcţii haotice şi nesistematice. „Au apărut cartiere întregi nesistematizate şi blocuri care nu aveau ce să caute în zone deja aglomerării. Zona Lacul Morii nu a fost amenajata, deşi au existat promisiuni în acest sens. În sectorul 6 se da spaga pentru diferite autorizaţii şi aprobări”.

Violeta Alexandru a acuzat PSD că-și bate joc de oameni și-i folosește în scop politic, sugerând că bărbatul a fost trimis de social-democrați.” Nu trebuie să vă lăsați manipulat” i-a spus Violeta Alexandru bătrânului.

” Mărește pensia, mărește pensia, mărește pensia” i-a strigat pensionarul.

” Nu trebuie să vă lăsați manipulat și trebuie să aveți încredere” a continuat ministrul.

” Eu te omor cu mâna mea, intru în pușcărie” a continuat pensionarul, care striga” minciuni, huo, huo, huo, cheamă poliția”.

” Îmi pare rău că PSD se folosește de necazurile oamenilor” a spus Violeta Alexandru, iar replica pensionarului a fost” nu-i adevărat, minciuni, vai de capul meu”.

Violeta Alexandru a susținut că se așteaptă și la” alte manifestări de tip mafiot” în Sectorul 6.

Scandal la o conferință de presă susținută de ministrul Muncii, Violeta Alexandru, în sectorul 6 al Capitalei. Un pensionar a început să huiduie și să țipe, cerând mărirea pensiilor și alocațiilor pentru copii.

„Nu așa se face administrație și politică trimițând pensionari amărâți că să întrerupă o conferință de presă. O să merg să discut personal cu domnul”, a spus Alexandru. Ulterior, aceasta a discutat cu bărbatul și i-a promis că îl va suna.

„Părerea mea este că ceea ce s-a întâmplat astăzi aici e orchestrat de PSD. Au trecut la persoane vulnerabile pe care le aruncă în față, e grobian ce face PSD”, a declarat Alexandru după incident.