VIDEO. Ea a fost presupusa amantă a lui Gigi Becali. Dezvăluirile care l-ar putea compromite pe patronul FCSB

Gigi Becali este un militant pentru familia tradițională. Nu de puține ori, patronul FCSB i-a criticat pe cei care au „călcat strâmb”. Considerat un adevărat soț model, Becali a avut parte de o lovitură. În urmă cu ceva timp, o fostă cunoștință a acestuia a ieșit cu dezvăluiri uluitoare. Dezvăluiri care nu au fost probate niciodată, dar care au creat valuri în lumea mondenă. Amicul a dezvăluit cine a fost presupusa amantă a lui Gigi Becali. Un nume greu din showbiz. În mod evident, afirmațiile cu pricina au avut ecou în toată presa mondenă.

Vedetă TV, presupusa amantă a lui Gigi Becali, patronul FCSB

Despre Gigi Becali se știe că a fost un cuceritor în tinerețea sa. Odată cu formarea unei familii, patronul FCSB ar fi ieșit din categoria crailor de Dorobanți. Există însă și persoane care susțin contrariul. Cât de adevărare sunt afirmațiile cu pricina, nimeni nu știe. Cert este că un personaj controversat a afirmat că Becali ar fi avut o amantă celebră.

Vorbim despre Cristian Rizea. Fost deputat al României în legislatura 2008-2012, Rizea afirmă că Gigi Becali ar fi avut o relație amoroasă cu Tania Budi, fosta prezentatoare TV la postul de televiziune publică. Într-una dintre „spovedaniile” sale, Cristian Rizea vorbește despre presupusa escapada lui Gigi Becali cu frumoasa vedetă:

Mai târziudupă ce a ajuns după gratiiși-a continuat stilul extravagant și profitând de perioada când cu acordul conducerii penitenciarului de la Poarta Albă ieșea la muncă la baza de fotbal a clubului „Viitorul” Constanta, beneficia de plăcerile vieții, oferite de Tania Budi care, în schimbul sumei de 5.000 de euro, făcea naveta BucureștiConstanța oricând Gigi își trimitea „brelocul”, pe Luțu,  facă pe șoferul pentru celebra divăStiu  acesta a încercat  „profite” și el de farmecele Taniei Budi la unul din drumurile de întoarcere spre București, dându-i de înțeles divei  ar fi și el inclus în „pachetul” plătit de șeful săuaceasta refuzându-l în cele din urmă!”

Cristian Rizea, probleme cu legea în România,  cetățean al Republicii Moldova

Cine este omul care l-a acuzat pe Gigi Becali că ar fi avut o relație amoroasă cu Tania Budi? Un fost parlamentar român, care a avut mari probleme cu legea în țară.

Cristian Rizea a fost condamnat definitiv în 2019 la 4 ani și 8 luni de închisoare cu executare pentru trafic de influență, spălare de bani și influențarea declarațiilor. Magistrații au decis și confiscarea sumei de 300.000 de euro.

După condamnare, Rizea s-a refugiat în Republica Moldova, unde a reușit să obțină cetățenie moldovenească. Dezvăluirile lui Rizea despre presupusa relație a celor doi nu a rămas fără urmări. Într-un interviu pentru Impact.ro, Tania Budi i-a oferit replica fostului parlamentar fugar:

Acest om, dacă îi pot spune așa, Cătălin Rizea, mi-a trimis mesaje ani la rând, până l-am blocat, pentru că nu mai suportam așa ceva. Mă invita mereu la cafea. Ajunsesem să îmi fie rușine să îl salut când ne vedeam în oraș, îl evitam. Eu nici nu îl cunosc pe Gigi Becali. L-am “cunoscut” doar prin niște prieteni acum vreo 20 de ani. La genul ca am făcut cunoștință și atât. Nu am schimbat două vorbe cu el în toată viața mea. Cum e posibil ca cineva să își bată joc în asemenea manieră de doi oameni, de două familii? În ce lume trăim? Îl voi da negreșit în judecată. Astăzi am vorbit cu avocata mea, care mi-a spus că nu am cum să pierd acest proces. Acest individ va plăti pentru toate aceste minciuni nenorocite”, a declarat Tania Budi, în exclisivitate, pentru sursa citată.