Victimele accidentului din Bacău au fost conduse ieri pe ultimul drum. Sute de oameni și-au luat adio de la cele șapte persoane ucise în tragedie

A fost o zi grea ieri pentru familiile și prietenii victimelor accidentului din Băcău. Cei dragi au fost nevoiți

să-și conducă rudele la groapă, asta după ce au pierit în weekend în impactul violent dintr-un microbuz și un autoturism.

Două familii și sute de persoane și-au condus ieri apropiați pe ultimul drum, asta după ce șapte persoane au murit în accidentul

groaznic din weekend din județul Bacău, acolo unde un microbuz ce transporta mai mulți pasageri s-a izbit din plin de un autoturism care circula regulamentar.

Victimele accidentului din Bacău au fost ieri conduse pe ultimul drum

Trei copii și 5 femei au pierdut în tragicul accident, iar ieri apropiații și-au înmormântat persoanele dragi în prezența a unei mulțimi întregi de oameni care au venit să-și exprime regretul morții acestora.

Cele trei victime din Vicovu de Sus au fost înmormântate chiar în satul natal, asta după ce inițial s-a decis înhumarea lor în Suceava.

Familia a hotărât că trebuie să-i aibă mult mai aproape de ei, motiv pentru care i-au condus pe ultimul drum la cimitirul din localiate.

Cele trei sicrie ale mamei și a celor doi copii au fost transportate cu două tricuri, iar în fața mașinilor mortuare se aflau câțiva bărbați cu cruci și prapuri, dar și o fetiță care purta un tablou cu chipurile celor trei.

Pe tot drumul au fost presărate flori albe, același flori cu care au fost decorate și sicriele în care aceștia își vor dormi somnul de veci.

Slujba religioasă a fost oficiată de șapte preoți

Biserica din localitate a fost neîncăpătoare pentru sutele de persoane care au venit să-și ia adio de la cei Ionela și copiii săi, iar slujba de înmormântare a fost oficiată de șapte proeți.

Tot timpul lacrimile de durere au fost pe chipurile tuturor celor care au venit să-i conducă pe ultimul drum, iar în momentul în care sicriele au fost duse la groapă familia a izbucnit în plâns de durerea ce s-a abătut asupra lor.

Același lucru s-a întâmplat și în familia celorlalte patru femei, mama, fiica, bunica și prietena, toate murind în impactul violent. Acestea se aflau în microbuz în momentul impactului puternic.

Sute de mesaje au curs și pe rețelele de socializare și nimănui nu-i vine să creadă că așa o trăgedie le-a răpit cele mai dragi persoane. scrie spynews.ro