Vesti proaste despre Adriana Iliescu si Eliza, fiica ei!

Multa lume se intreaba ce se intampla in ultima vreme cu Adriana Iliescu si Eliza, fiica ei. Din pacate, vestile despre cele doua nu sunt deloc bune. Insa, in pofida greutatilor financiare, dar si a pandemiei, fiica celei mai batrane mame trage tare sa ia note mari la scoala.

Adriana Iliescu a devenit mama Elizei la aproape 67 de ani, in anul 2005. Ea a recunoscut acum ca trece printr-o perioada extrem de dificila. Eliza are, in prezent, 16 ani si este eleva la un colegiu din Capitala. Adolescenta a venit pe lume la Maternitatea Giulesti din Bucuresti, dar acum este o domnisoara in toata firea.

„Fetita este acum o domnisoara in adevaratul sens al cuvantului. Este in clasa a-XI-a, iar anul viitor urmeaza sa dea Bacalaureatul. Eu sunt bine, ma mai inteapa genunchii de la reumatism, dar toate trec.

Eliza a terminat primul semestru cu media generala zece, speram sa il termine si pe acesta tot cu zece, desi a luat un opt la economie. Vrea sa faca doua facultati, una de Litere si una de Lectura Comparata.

Isi doreste o cariera in invatamant, la fel ca mine. I-am zis ca, pana la 70 de ani, pana iese la pensie, o sa schimbe patru meserii”, a declarat Adriana Iliescu pentru Impact.