Vești de ultimă oră despre Mioara Roman. Pensie mică după o profesie respectabilă

Oana Roman nu are o perioadă tocmai bună. S-a împăcat cu soţul ei, Marius Elisei, şi urmează să se recăsătorească cu acesta. Mama sa însă nu se simte deloc bine. Problemele sunt destul de serioase, având în vedere că fosta soţie a lui Petre Roman are o vârstă destul de înaintată. Mioara Roman, de profesie profesoară de limba arabă în tinereţe, nu-şi permite să cumpere toate medicamentele de care are nevoie. Are o pensie de numai 2.100 de lei.

De mare ajutor îi este însă Oana Roman. Aceasta din urmă se pare că nici în concediu nu se poate bucura de câteva zile liniştite. Încă de anul trecut a revenit în paginile ziarelor de scandal după ce, mai întâi, a spus că a început să ţină dietă de slăbit şi a tot postat diverse fotografii intrigante. Dacă unii fani o lăudau pentru cât a slăbit, alţii o acuzau că îşi modifică pozele, astfel încă să pară cât mai slabă.

Cum se simte Mioara Roman
Pentru că starea de sănătate a Mioarei Roman se degrada de la zi la zi, fiica ei, Oana Roman, a hotărât să o interneze într-un azil de lux. Acolo s-a mai pus pe picioare, după care s-a întors acasă, pentru a sărbători Paştele. Acum însă se pare că nu se simte bine. Fata ei îi este alături şi se speră că totul se va rezolva cu bine. Conform afirmaţiilor acesteia, mamei sale i se vor face nişte analize suplimentare în centrul în care este internată.

„Bună dimineața, bună ziua! Cam așa arată fața mea după câteva zile în care m-am stresat, m-am gândit și m-am agitat foarte mult pentru a găsi soluții pentru ca mama să fie bine. De azi dimineață alerg și la policlinică și la spital pentru a lua niște rețete.
Vreau să mulțumesc doctorilor care mă ajută să găsesc soluții și variante pentru mama. La centru i se vor face iarăși mai multe investigații pentru a vedea cum facem ca starea ei să fie mai bună”, a spus Oana Roman pe Instagram.

Oana Roman, acuzată de fani
Publicul a acuzat-o pe Oana Roman că şi-a internat mama la azil ca să scape de ea.

“Lumea mă acuză că am internat-o pe mama la azil. Este ca un hotel de 5 stele. Nu are nicio legătură cu conceptul comunist când ne gândim la un azil. Oamenii aceia trăiesc în condiții de 5 zile. Au etaj special pentru cei care nu se pot deplasa. Nu e azil. Este un centru care livrează și astfel de servicii. Mama va sta o lună, dacă mai este nevoie va mai veni acasă, și după 1-2 săptămâni va merge iar până își va îmbunătăți starea. Pentru ea e ca o vacanță pentru că de un an nu a mai ieșit nicăieri. Am protejat-o foarte mult”, le-a răspuns Oana Roman.

Se pare că centrul respectiv este la numai câteva minute distanţă de casa Oanei Roman. Costurile pentru o lună de cazare acolo se încadrează între 2.500 și 4.000 de euro.

“Centrul este la 10 minute de casa mea. E foarte încântată și îmi zice mereu când o sun că o tratează ca pe o regină. Tot personalul știu cine este mama și spun că sunt impresionați. Este lux, ca un resort de 5 stele. Am vrut pentru ea să primească îngrijirile cele mai bune. Nu știu exact cum i-au făcut programul, ei fac totul foarte organizat”, a mai declarat vedeta.

Mioara Roman, probleme serioase de sănătate
Starea de sănătate a Mioarei Roman s-a degradat în timpul izolării impuse de autorităţi, din cauza pandemiei de coronavirus. Femeia, în vârstă de 80 de ani, a trecut prin două intervenţii chirurgicale, în decurs de două luni. Mai întâi a fost operată de colecist, după care doctorii i-au extirpat un lipom infectat. După aceea a fost diagnosticată cu Parkinson agresiv și are mâna dreaptă paralizată.