Vestea dată de Simona Gherghe. Fanii sunt în culmea fericirii

Fiul Simonei Gherghe a împlinit doi ani. „La multi ani, Vladuc! Esti tot un suflet, minunea noastra de doi ani!„. a scris vedeta la postarea făcută pe reţelele de socializare.

Vestea nașterii micuțului Vlad Ioan a fost anunțată pe pagina de Facebook de prezentatoare, cu un mesaj extrem de emoționant.

„Tot îmi caut cuvintele potrivite, care să descrie întâlnirea cu tine. Magie? Minune? Parcă-i prea puţin… Dragul nostru Vlad Ioan, ţi-ai ales o zi frumoasă, 9 mai, ziua Europei, de-acum şi a ta. Ai ţipat hotărât şi ai luat prima notă de 10 din viaţa ta! Mami, tati şi Ana (fetiţa Simonei Gherghe – n.r.) te iubesc şi îţi mulţumesc pentru faptul că ai venit să ne-ntregeşti! Asta e fericirea“, scria Simona Gherghe în urmă cu doi ani.

Vedeta s-a căsătorit în luna mai a anului 2017 cu Răzvan Săndulescu. În aceeași lună a anului 2017 a venit pe lume și fetița cuplului, Ana Georgia, iar la doi ani distanță a venit pe lume Vlad Ioan.

Blondina a vorbit la Acces Direct despre al treilea copil. Simona Gherghe nu are de gând să devină mamă pentru a treia oară, iar formula de patru în care e acum familia ei este completă.

Vedeta a mai anunțat cu această ocazie că este în căutare de bonă. Aceasta își dorește să găsească o femeie de încredere, care să devină parte din familia lor.

„Nu mi-am găsit bonă. Mi-e și frică, să zic așa… Caut bonă! Doamne, caut bonă. Sper să fie un om bun, un om cumsecade. Avem niște copii foarte frumoși, sunt cuminți, mai fac și ei năzbâtii. Sper să găsim o doamnă cumsecade care să devina un membru al familiei noastre”, a declarat prezentatoarea TV