Vestea că părinții lui ar divorța l-a afectat enorm pe fiul Prodancei și al lui Reghe

Lumea mondenă este zguduită de divorțul anului. Presupusa despărțire dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a făcut valuri. În timp ce aceștia se contrazic în declarații, unul spunând că divorțează, altul că nu, Reche Jr. i-a transmis un mesaj public tatălui său.

Atunci când a vorbit despre divorț, Laurențiu Reghecampf a vrut să păstreze discreția și să nu își spele rufele în public de dragul copiilor, care ar fi destul de afectați. La câteva zile după ce bomba a explodat, Reghe Jr. a avut un mesaj pentru tatăl său.

Tânărul a postat pe contul său de Instagram o poezie dedicată tatălui său, în care se vorbește despre evoluția relației dintre tată și fiu și cum aceasta se poate degrada din cauza timpului. Poezia se numește „Dor de tată…”, iar versurile sale i-au impresionat pe internauți, care au presupus că băiatul este destul de afectat de tot ce se întâmplă în acest moment.

„Când sunt copiii noștri mici,

Pentru ei, suntem TĂTICI.

Ce gingaș e, și sună bine:

TĂTICULE, mi-e dor de tine”, se arată în prima strofă a poeziei.

Mami și tati sunt bine
Laurențiu Reghecampf a anunțat că el și Anamaria Prodan vor divorța, dar sexy-impresara a ieșit rapid în presă și declarat că totul ar fi fost, de fapt, o glumă și că relația lor ar fi mai sudată ca oricând. De aceeași părere este și fiul celor doi, Reghe Jr. În vârstă de 12 ani, copilul susține că părinții lui nu au nicio problemă și că vor rămâne în continuare căsătoriți.

„Nu înțeleg de ce unii oameni din presă încearcă mereu să îmi denigreze părinții. Așa ceva este strigător la cer. Mami și tati sunt bine, suntem toți la masă și mergem peste tot împreună”, a declarat Laurențiu Reghecampf Jr.