Veste trista, din pacate! S-a stins unul dintre cei mai talentati actori romani. Dumnezeu sa-l odihneasca!

Andrei Nedelea, actor colaborator al Teatrului “Alexandru Davila” din Pitesti, s-a stins din viata la doar 26 de ani.

Unul dintre cei mai talentati tineri actori romani, Nedelea era internat de trei luni la Spitalul Fundeni din Bucuresti pentru un transplant de rinichi. A trecut prin mai multe operatii si au intervenit complicatii, scrie adevarul.ro.

Vestea mortii lui Andrei Nedelea a fost comunicata de catre colega sa Ada Dumitru, care a scris: ”Nu am cuvinte… sa ne uitam spre cer si sa ii zambim. De acum avem un inger…”

Jurnalul unui nebun, Migraaaanti, Nevestele vesele, Romantiosii, Experimentul P., Fania Fénelon sunt piesele in care Andrei Nedelea a jucat la Teatrul Al. Davila din Pitesti. La teatrul din Pitesti, Andrei Nedelea a fost coleg printre altii cu maestrul Constantin Cotimanis. De altfel, Constantin Cotimanis a postat un mesaj emotionant la scurt timp dupa aflarea vestii triste, scriind: ”Drum in lumina, copil frumos!”

Andrei Nedelea, actor foarte talentat din tanara generatie, a trecut prin clipe de cosmar in urma unui transplant renal. Tanarul a fost in coma indusa, dar, printr-un miracol, starea lui s-a ameliorat, iesind din coma la sfarsitul lunii ianuarie. Din pacate, in ultimele zile, starea lui de sanatate se inrautatise.

Andrei Nedelea a obtinut Premiul pentru Cel mai bun actor in rol secundar la Gala Absolventilor UNATC 2018 pentru rolul Mary Sunshine din Chicago,dupa Bob Fosse si Fred Ebb, regia: Andreea Iacomita.