Vecinii și prietenii bl0ggeriței care s-a arun cat în g0l sunt îngroziți

Caz tra g1c în Chi șinău. O bl0ggeriță cunoscută, care avea circa 100.000 de urmăritori pe rețelele de socializare, a mur1t după ce s-ar fi arun cat în g0l de la etajul 14 al unui bloc de locuit din sectorul Centru al Capitalei.
Cu puțin timp înainte de traged1e, tânăra a publicat pe contul său de Instagram o imagine neagră pe care a semnat-o „Sfârșit”. Potrivit p0liției, ea a lăsat și un mesaj de adio, transmite Știri.md cu referire la tv6.md.

Potrivit p0liției, trage d1a s-a produs aseară, în jurul orei 22:00.

Natalia Stati, ofițer de presă P0liția Capitalei: „La examinare de către medicul legist, urme de m0arte vi0lentă nu au fost depistate, decât cele caracteristice căderii de la înălțime. Din discuțiile cu vecinii, unele certuri nu au fost auzite. Totodată, p0lițiștii au găsit și un bilețel de adi0, unde tânăra își cere iertare de la cei apropiați”.

Alexandru Statnîi, reporter TV6: „Fata locuia într-un apartament de la etajul 9. Totuși, unii vecini presupun că ea a ieșit din casă, a ur cat câteva etaje și s-ar fi aru ncat în g0l de la etajul 14. Aici au fost găsite câteva lucruri personale ale ei: o geacă, o geantă și telefonul. Nu este nimic sus pect aici și nu se știe ce anume a făcut-o să se aru nce în g0l”.

Cu puțin timp înainte de tra ged1e, tânăra a făcut o postare pe contul său de Instagram, unde a publicat o imagine neagră pe care a semnat-o „Sfârșit”.

La locul traged1e1, echipa de filmare a reușit să discute cu tinerii care locuiau împreună cu ea la gazdă. Ei spun că sunt șocați de cele întâmplate și nu-și pot imagina de ce tânăra a recurs la acest gest.

Vecinii fetei au doar cuvinte de laudă.

„O cunosc de un an și jumătate. Depresii nu am văzut, era veselă. Nu am văzut-o bea tă, dr0gată. Bine arăta, era foarte îngrijită”.

Bloggerița își spunea Nicusea și era foarte activă pe rețelele sociale, făcându-și apariția și în cadrul show-urilor televizate. Aceasta era urmărită de circa 100.000 de oameni pe Instagram, unde își afișa viața personală. Acum o lună, s-a lăudat cu vacanța sa în Egipt.

Comunitatea de influenceri moldoveni, în special cei care au cunoscut-o pe tânără, este șocată de m0artea sa. Unii au recunoscut că au văzut-o ultima perioadă plân gând pe stories și bănuiau că era în depresie.

Daniela Costețchi, blogger: „De multe ori am văzut-o plâ ngând pe stories, dar nu mă puteam decide să o întreb ce s-a întâmplat. Îmi este milă pentru că avea toată viața înainte”.

Victoria Terescenco, blogher: „Era una dintre sponsorii concursului meu. Doamne ferește! Și sărmana o vedeam mereu plângând în stories. Plângea și plângea și spunea că eu iau totul la inimă”.

Pe acest caz a fost pornit un proces pe nal, iar oamenii legii urmează să stabilească circumstanțele și motivul care ar fi făcut-o pe tânără să recurgă la acest gest.