Un preot de 46 de ani și soția sa au murit de coronavirus. Doi copii au rămas orfani: „Mama, nu ai vrut să-l lași singur pe tati în ceruri”

Un preot de 46 de ani din comuna Orodel, județul Dolj, infectat cu SARS-CoV-2 a murit, după ce a dezvoltat o formă gravă a bolii. La două zile după deces şi soţia acestuia a decedat. Aceştia erau părinţii a doi copii, care acum au rămas orfani.Starea preotului s-a agravat de la o zi la alta. Prin urmare, el a fost transferat la Institutul „Marius Nasta”, din Bucureşti, dar acolo a pierdut lupta cu boala. După trei zile, soţia sa a decedat la spitalul din Caracal. Niciunul dintre ei nu erau vaccinaţi. Au rămas în urma lor doi copii, de 7 şi 21 ani.

 

Citeste si: Mesajul Patriarhului Daniel pentru pelerini: „Respectați cu stricteţe sfatul medicilor şi măsurile sanitare”

Preotul de 46 de ani și soția sa erau nevaccinați

Preotul Aurel Dolea slujea de 14 ani în comuna natală Orodel, din Dolj. Decesul lui a survenit marți 19 octombrie, iar joi a fost înmormântat în satul natal.

Citeste si: LISTA COMPLETA a noilor restricții adoptate de Guvern a fost publicată în Monitorul Oficial- Vezi aici documentul

„După ce că s-a dus el, s-a mai dus şi preoteasa.

Au rămas copilaşii singuri. Era om de treabă, cum s-a întâmplat cu el, nu ştiu. Rău, rău”, spune o femeie din sat.

 

Citeste si: Număr uriaș de decese cauzate de COVID-19 în ultimele 24 de ore

Fiul cel mare al preotului a postat mesaje dureroase pe pagina sa de Facebook: „Cu durere în suflet și cu inima zdrobită întregii familii. Vă aduc la cunoștință: Preotul DOLEA AUREL parohia Orodel județul Dolj Înormântarea va avea loc Joi la ora 12 la Biserica Sfântul Nicolaie din Orodel. Dumnezeu să-l ierte și să-l bine cuvinteze. Azi va fi adus în Sfânta biserica”, a scris pe Facebook fiul cel mare al celor doi soți răpuși.

 

 

„Mama, nu ai vrut să-l lași singur pe tati în ceruri”

Fiul îndurerat al preotului a anunțat trecerea la cele veșnice și a mamei sale:

„Dumnezeu să te ierte și să te odihneasca în pace ne-ai părăsit pe noi copiii și matale Mama nu ai vrut să-l lași pe tati singur în ceruri și te -ai stins la 3 zile după moartea lui știu ca o sa ne vegheati din ceruri”, a scris pe Facebook băiatul de 21 de ani al celor doi.

 

 

Mesajul tulburător al fiului celor doi

„Dumnezeu să vă ierte scumpi mei părinți dragi și iubiți m-ați lăsat amîndoi și ați plecat grăbiți în grădină Domnului în ceruri regrete eterne ați lăsat în inima mea și a fratelui meu un gol ne măsurabil nu vă vom uita niciodată și cu cinste și slavă vom pomeni numele vostru