Un bărbat și-a omorât fiica de 22 de ani cu o bâtă de baseball. Și mama tinerei a fost rănită: „Sunt o familie drăguță. Nu te aștepți”

Un bărbat din New Jersey și-a ucis fiica cu o bâtă de baseball. El este acuzat de crimă de gradul 1, iar tânăra a fost găsit în dormitorul părinților. Fata de 22 de ani a suferit răni grave și s-a stins din viață la scurt timp de la intervenția autorităților. Soția vinovatului a alertat Poliția, după ce a fost trezită de loviturile acestuia. Ea este internată și se află în s

  • Un bărbat din New Jersey și-a ucis fiica cu o bâtă de baseball.
  • El este acuzat de crimă de gradul 1.

Un bărbat și-a omorât fiica de 22 de ani cu o bâtă de baseball. Oribila faptă a avut loc în New Jersey, America. Gregory Kelemen este acuzat de oamenii legii de crimă de gradul 1 și este dat în urmărire. Potrivit Poliției, tânăra a fost găsită în dormitorul părinților și suferise răni grave. Din păcate, fata nu a avut nicio șansă de supraviețuire.

Mama victimei este internată în spital

De asemenea, soția criminalului a fost rănită și este internată în spital. Conform primelor investigații, Sheri dormea și a fost atacată de soțul ei cu o bâtă de baseball. Femeia a sunat de urgență la 911, iar anchetatorii s-au prezentat la fața locului. Ea se află în stare critică, dar stabilă.

tare critică, dar stabilă.