Un artist din Romania a murit intr-un accident rutier! Adrian Enache: Sa-i fie tarana usoara

Tragedie in Romania! Un tanar artist si-a gasit sfarsitul intr-un cumplit accident rutier in Botosani! Este vorba despre saxofonistul Iulian Cojocaru, fiul proprietarilor unuia dintre cele mai renumite restaurante din zona de nord a Romaniei.

Fiul proprietarilor celui mai cunoscut restaurant din zona de Nord a Moldovei, Popas Cucorani, a murit, duminica dimineata, intr-un accident rutier produs in apropierea localitatii Cervicesti, judetul Botosani.

Iulian Cojocaru, 28 de ani, era un cunoscut saxofonist si se intorcea de la un eveniment care a avut loca in Dorohoi. Intr-o curba usoara la dreapta, masina condusa de tanar a iesit de pe carosabil, a intrat intr-o curte, unde a lovit o dala de beton si s-a rasturnat.

Impactul cu placa de beton a fost atat de puternic, incat Iulian Cojocaru a fost aruncat afara din autovehiculul BMW, fiind proiectat prin parbriz. Masina rasturnata a fost descoperita intamplator de doi tineri, alertati de semnele lasate pe sosea si un indicator rutier rupt pe marginea drumului.

O ambulanta si echipa de descarcerare au fost trimise la fata locului. Din pacate, cadrele medicale nu au mai putut face nimic. In momentul accidentului, Iulian Cojocaru era singur in autoturism. Politistii incearca sa stabileasca ce a stat la baza producerii accidentului si se presupune ca soferul a atipit, potrivit monitorulbt.ro.

Adrian Enache, reactie emotionanta

Cantaretul Adrian Enache a postat un mesaj pe pagina sa de socializare, imediat dupa ce a aflat de moartea saxofonistului Iulian Cojocaru.

„Sunt absolut consternat de când am aflat că tânărul saxofonist din județul Botoșani, Iulian Cojocaru, de 28 de ani, fiul doamnei Gabriela Cojocaru, excelentă gazdă și desăvârșit administrator al Popas Cucorani – cel mai cunoscut restaurant din zona de nord a Moldovei, și-a pierdut viața într-un teribil accident rutier. Am avut bucuria uriașă să susțin, în primăvară, un show alături de fiica mea, Enache Diana și de Rares Varniote (Alb-negru), la ei acasă, la acest unic popas. Admirabilă familie!

Am avut ocazia să-l cunosc pe Iulian. Un munte de talent. Un tânăr cu un bun simț extraordinar și o dragoste imensă pentru ARTĂ. Astfel de situatii te lasă fără cuvinte. Dumnezeu să-l odihnească în Lumina Lui! Să-i fie țărână ușoară!”, a transmis artistul Adrian Enache.