Ultimul interviu al lui Petrică Cercel. Era înconjurat de toată familia și a zâmbit încontinuu

Petrică Cercel s-a stins din viață pe 16 septembrie 2021, după o perioadă lungă în care a fost internat l-a spital. Artistul a murit în urma complicațiilor provocate de boala Covid-19. Deși ultimele lui clipe de viață au fost dureroase, fanii lui și-l vor aminti întotdeauna pe bărbatul cu zâmbetul pe buze care apare și-n ultimul interviu acordat de Petrică Cercel.Durere mare în familia cântărețului de manele Petrică Cercel, care s-a stins prea devreme. Medicii nu au mai putut face nimic pentru artistul care și-a petrecut ultimele zile din viață pe patul de spital.

Cu doar câteva luni înainte de tragedie, Petrică Cercel acorda un interviu televiziunii Antena Stars. Cu familia alături, artistul vorbea despre viața alături de cei dragi și părea fericit și împlinit.

Ce a declarat Petrică Cercel la ultimul interviu acordat

La ultimul interviu acordat, Petrică Cercel și-a prezentat familia. A fost printre puținele dăți când soția lui, Ana, a apărut lângă partenerul său în cadrul unui interviu.

”Pentru noi familia înseamnă absolut totul. Ne place să fim uniți, nepoții îmi umplu sufletul. E cel mai frumos sentiment să fii bunic. Sunt ochii mei. Orice vor nepoții mei au la dispoziție. Mă las eu la zero, să fie ei fericiți. Iubim simplitatea, nu suntem fasonați.”, se aude spunând Petrică Cercel la Antena Stars

Cine este Ana, soția lui Petrică Cercel

Ana Cercel, cea cu Petrică era căsătorit de 35 de ani, spunea atunci că ea se ocupă de treburi în gospodărie. Femeia a mai adăugat că este geloasă, ca orice femeie.

”În familia noastră eu gătesc, ele (nr. soțiile copiilor) doar mă ajută. Fac la ele acasă. Eu ca soție sunt geloasă, așa ca orice femeie”, spunea soția manelistului.

Petrică Cercel și-a lăudat partenera, despre care spunea că e un exemplu pentru multe tinere.

”E o femeie care nu e geloasă pe bărbatul ei. Mă iubește suficient. Să nu exagereze cu gelozia că după o dăm în dramatisme și nu e bine. O femeie așa trebuie să fie. Să ai grijă de bărbatul tău, să nu ți-l fure o frumoasă, o șchioapă. Nu mai contează.”, a adăugat și Petrică Cercel.

PE ACEEAȘI TEMĂMotivul pentru care nu mai cânta copilul fantastic al manelelor, Ionuţ Cercel.