Ultima postare a Corneliei Catanga de pe Facebook! Artista trăgea un semnal de alarmă: ”Am și eu niște probleme de sănătate”

Care a fost ultima postare a Corneliei Catanga de pe contul de Facebook? Artista își anunța prietenii de problemele de sănătate cu care se confrunta și trăgea un semnal de alarmă. Marea doamnă a muzicii lăutărești a murit astăzi, 26 martie 2021, după ce a făcut stop cardiorespirator. Familia este în stare de șoc.

  • Cornelia Catanga a făcut stop cardiorespirator în această dimineață.
  • Artista a postat ultimul mesaj pe contul de Facebook sâmbătă, 20 martie.

Vestea confom căreia Cornelia Catanga a murit continuă să fie un șoc pentru toată lumea. Nimeni nu se aștepta ca marea doamnă a muzicii lăutărești să ne părăsească atât de devreme, la vârsta de 63 de ani. Artista era infectată cu noul coronavirus și, în ciuda eforturilor cadrelor medicale, a făcut stop cardiorespirator. Cornelia Catanga era plină de viață și foarte activă pe rețelele de socializare, mai ales pe contul de Facebook, acolo unde am găsit și ultima postare a artistei.

Cornelia Catanga își anunțase prietenii de pe Facebook de probeleme de sănătate

Soția lui Aurel Pădureanu anunța moartea unui bun prieten și era șocată de plecarea lui dintre noi. Mai mult decât atât, Catanga trăgea un semnal de alarmă și recunoștea că se confruntă cu mai multe probleme de sănătate, motiv pentru care nu a putut să mai cânte în ultima perioadă.