ULTIMA ORA! Oana Roman ajunge la operație. Vedeta le-a spus fanilor ce se va întâmpla cu ea: ”O s-o fac în toamnă”

Oana Roman le-a spus fanilor de pe Instagram că în toamnă va fi supusă unei intervenții chirurgicale. Vedeta urmează să ajungă pe masa de operație pentru că are un complex de care vrea să scape în cel mai scurt timp.

Oana Roman a fost întrebată recent pe pagina sa de socializare dacă în aceste momente mai are vreun complex în ceea ce privește aspectul său fizic, însă vedeta a precizat că niciodată nu a avut astfel de probleme cu fizicul ei.

Oana Roman își va face o operație

Ea a precizat însă că acum se confruntă cu o situație de care va urma să scape cât mai repede, asta deoarece în toamnă are de gând

să facă o operație de abdominoplastie. Partenera de viață a lui Marius Elisei e mai hotărâtă ca oricând să ajungă la această intervenție.

”Eu complexată n-am fost niciodată, am o singură problemă pe care vreau să mi-o rezolv, iar pentru asta o să fac în toamnă o abdominoplastie. În rest eu complexe n-am avut”, a spus Oana Roman.

Abdominoplastia reprezintă o operatie ce are ca scop îndepărtarea excesului de piele, dar și de grăsime de la nivelul abdomenului inferior.

Această intervenție e recomandată pacienților care nu pot îndăpărta grăsimea din zona aceea prin dietă sau exerciții fizice.

În ultimul an, Oana Roman a slăbit mai multe kilograme, iar acum vedeta se bucură de un fizic cu care a surprins pe toată lumea. Cel mai probabil motivul pentru care vrea să facă această abdominoplastie e ca urmare a kilogramelor date jos.

Oana Roman a fost la un pas de moarte în urmă cu 7 ani
În urmă cu 7 ani, după ce născut-o pe fiica ei, Oana Roman a fost la un pas să-și piardă viața, asta deoarece vedeta a ajuns la urgență cu probleme serioase în urma operației de cezariană.

Intervenția nașterii a suferit complicații de care ea nu a știut și a fost la limită în ceea ce privește starea sa de sănătate.

Vedeta a fost salvată la timp, dar a urmat o perioadă cruntă pentru ea în care nu a putut să-și vadă fiica mai multe luni, iar micuța Isabela a trebuit să crească doar cu tatăl și bunica.

”Din 2014, ziua de 1 mai are pentru mine o semnificație aparte. Este ziua în care m-am nascut a 2 a oară.. pe 1 Mai 2014 , Isa avea 2 luni jumate și în loc să fiu cu ea acasă, eu ma pregăteam să intru intr-o operație extrem de dificilă

care avea să dureze peste 8 ore. O operație care mi-a salvat viața . Eram in pragul de muri din cauza unor complicații post cezariana, netratate la timp și corespunzător de doctorul care efectuase cezariana.”, spunea ea. scrie spynews