ULTIMA ORA! Carmen Tănase, împotriva certificatului verde. Actrița refuză să se vaccineze sau testeze: “Am dreptul să intru oriunde vreau eu”

Încă de la începutul pandemiei, Carmen Tănase s-a arătat cu adevărat indignată de toate restricțiile Covid-19 impuse de către autorități, afirmând cu tărie că ea nu are de gând să se supună unor astfel de măsuri.

În urma legii prin care certificatul verde devine obligatoriu în anumite contexte, actrița nu a putut ezita să nu comenteze asupra acestui aspect.

Mai mult decât atât, a afirmat că nu o să se vaccineze sau testeze vreodată.

Așa cum bine o știm cu toții, Carmen Tănase este celebra actricță care de fiecare dată spune lucrurilor pe nume, chiar dacă uneori adevărul doare.

După ce și-a făcut publică alegerea de a nu participa la filmările care o obligă să se vaccineze în urmă cu câteva luni, ei bine odată cu introducere

certificatului verde unde rata de infectare depășăște trei la mia de locuitori, aceasta se arată mai revoltată ca niciodată. Ce anunț a făcut public în fața tuturor!

Carmen Tănase, revoltată de introducere certificatului verde obligatoriu

Actrița nu a mai putut ezita, astfel după ce a tolerat numeroase restricții introduse împotriva Covid-19, după ce autoritățile au declarat

că certificatul verde care să ateste vaccinarea, testarea negativă sau trecerea prin boală, Carmen Tănase a comentat măsura impusă de guvernanţi.

După ce a mărturisit că știe destul de mulți artiști care deşi au schema de vaccinare completă au ajuns în stare gravă la spital, Carmen

Tănase a explicat că își menține poziția pe care a avut-o de la bun început, astfel refuză vaccinarea și testare. Ei bine, afirmațiile nu s-au oprit aici.

În moment în care a fost întrebată ce va face în momentul în care nu va mai avea dreptul de intra în anumite locații pentru că nu este vaccinată,

actriţa Carmen Tănase a subliniat că atât timp cât este cetățean al acestei țări, unde plătește taxe şi impozite are dreptul să intre oriunde vrea.

„Eu am dreptul să intru oriunde vreau eu. Nu poate nimeni să îmi ia acest drept, atâta vreme cât eu sunt cetățean al acestei țări plătitor de taxe și impozite. În clipa în care va fi o lege și probabil că o să fie și asta pentru că demenţa la care s-a ajuns nu are măsură.

În clipa în care se va ajunge și la treaba aceasta nu mă va mai interesa să mai fac parte dintr-o societate distopică și anormală”, a spus actriţa Carmen Tănase, potrivit Antena3.ro.

A renunțat la unele filmări doar din cauza restricțiilor impuse de Covid-19

Carmen Tănase, cunoscută pentru afirmațiile sale critice și dure la adresa acestui virus care a pus stăpânire pe întregul glob pământesc, a hotărât, în urmă cu câteva luni, să renunţe la filmările care-i impun testarea COVID-19. Actrița a argumentat că nu se va mai duce nicăieri până când

nu se renunţă la regulile pandemice, fiind împotriva testării și a vaccinării încă de când a apărut pentru prima dată virusul SARS-COV-2.

Mai mult decât atât, vedeta vorbea despre această pandemie ca despre un experiment, în care totul este bine pus la punct, iar distrugerea omenirii este principalul obiectiv. Nici acum, Carmen Tănase nu s-a lăsat

convinsă de acest virus. Prin urmare aceasta a fost dispusă să renunțe chiar și la cariera sa pentru o vreme.

Cu zâmbetul pe buze, a mărturisit că o să meargă doar la filmările care nu-i impun o asemenea condiție aberantă. scrie spynews.ro