Tzancă Uraganu, tariful impresionant pe care îl cere pentru un eveniment. Câț trebuie să scoți din buzunar pentru a-l invita

Tzancă Uraganu și-a făcut un nume în industria muzicală românească de-a lungul timpului, iar evenimentele la care este invitat să cânte sunt nelipsite.

Iată că, odată cu faima și notorietatea sa, Tzancă Uraganu a reușit să cânte la un singur eveniment pe bani foarte mulți. Iar acest lucru se datoarează vocii sale și a talentului său, dar și a muncii sale asidue în lumea artistică.

Tzancă Uraganu, tariful imens pe care îl cere la un eveniment pentru a cânta. Ce sumă trebuie să scoți din buzunar ca să-l chemi

Tzancă Uraganu este apreciat de români, în special pentru stilul său muzical. Artistul a devenit celebru în urmă cu mai mulți ani, iar de atunci trăiește o viață de lux și nu duce lipsa de nimic. Cu siguranță, munca și efortul vocal își spune cuvântul, dar asta nu contează pentru pasiunea sa de a cânta. Acesta a reușit să-și aduce o comunitate impresionant de mare de fani, care îi ascultă muzica într-un număr foarte mare.

Potrivit spynews.ro, pentru a-l chema la un eveniment privat pe Tzancă Uraganu pentru a-ți cânta live ar trebui să scoți din buzunar o sumă care să depășească 5.000 de euro, acesta fiin tariful pe care cântărețul de manele îl avea în urmă cu doi, tarif care sigur a suferit majorări.

Tzanca Uraganu se mândrește cu zeci de piese care au rupt topurile muzicale din România, iar succesul muzical i-a adus și beneficii financiare mari. Acesta are o casă de aproape jumătate de milion de euro, plină ochi, cu lucruri de valoare. Canapele de 10.000 de euro, aduse de peste graniţe, catifea şi foiţe de aur, la pat şi un dressing plin cu haine de firmă care, toate la un loc, ar putea costa şi cât un apartament. El este un manelist celebru, iar piesele lui sunt ascultate de zeci de milioane de români.

Care e numele real al lui Tzancă Uraganu si cum a devenit cunoscut

Andrei Velcu este numele real al lui Tzancă Uraganu. Cu toate că nicăieri nu are postat acest nume și puțini îl strigă ”Andrei”, acesta este prenumele primit de el la botez.