Tzancă Uraganu și iubita sa, Marymar, atacați de cumnații manelistului. Care este starea de sănătate a celor doi

Tzancă Uraganu și iubita sa, voluptoasa Marymar, au fost bătuți de către cumnații fostei soții a manelistului, Lambada. Află de pe a1.ro care este starea de sănătate a celor doi, conform lui Miraj Tzunami, fratele lui Tzancă Uraganu.Într-o declarație la Antena Stars, Miraj Tzunami a declarat că foștii cumnați au sărit la bătaie în timp ce Tzancă proba o nouă mașină alături de partenera sa, Marymar.

Tzancă Uraganu, atacat în plină stradă de foștii cumnați

Tzancă Uraganu a fost atacat de patru indivizi l-au agresat fizic înarmați cu telescoape. Deși s-a scris că este în comă, într-un spital din Germania, acesta a avut nevoie doar de îngrijiri medicale. Conform lui Miraj, Tzancă se simte mai bine și urmează să se externeze în curând și să revină acasă.

Fratele manelistului a mai spus că gărzile de corp ale lui Tzancă nu se afla cu el, altfel situația ar fi fost diferită.

„L-au lovit în zona capului, la ochi, cu niște telescoape. A fost în spital, i-au făcut investigații, nu este în comă, mâine vine acasă, a plecat din spital pe picioarele lui, doar mie mi-a dat poze cu el, nu le pot da.

A zis că este bine, după care i-am sunat pe mama și pe tata. Spunem sărut mâna lui Dumnezeu că nu a murit. Are bodyguarzi, dar nu erau cu el, unul plecase acasă, el era cu un lăutar dar ăștia l-au urmărit, probabil a fost vândut de cineva și etc.

Au atacat-o și pe Marymar, i-au dat și ei câțiva pumni, dar ea se simte bine. Ei aveau ce aveau cu el, el era căzut jos, s-au pus peste ei. Nici nu vreau să îmi imaginez că mă ia capul”, a declarat Miraj Tzunami la Antena Stars.