Tzancă Uraganu, gest umanitar pentru o bătrânică de pe stradă. Ce sumă de bani i-a dat manelistul: ”Să-ți trăiască familia, mamă” / VIDEO

Tzancă Uraganu demonstrează că este un exemplu demn de urmat. Celebrul manelist a postat pe contul de Tik Tok un filmuleț în care face un gest umanitar pentru o bătrânică de pe stradă. Fără să stea prea mult pe gânduri, iubitul Alinei Marymar i-a dat nici mai mult, nici mai puțin de 100 de lei, iar femeia i-a mulțumit cu ochii în lacrimi!

  • Tzancă Uraganu și-a impresionat fanii cu gestul său.
  • Celebrul manelist, lăudat de toată lumea.

Când spui Tzancă Uraganu, toate femeile sunt în delir. Celebrul manelist se bucură de un succes colosal în rândul femeilor și face furori cu vocea sa. De curând, iubitul Alinei Marymar a impresionat din nou pe toată lumea, după ce a postat un filmuleț emoționant pe contul său de Tik Tok. Mai exact, artistul a fost filmat în timp ce făcea un gest umanitar pentru o bătrânică de pe stradă.

Tzancă Uraganu, act de caritate pentru o bătrânică de pe stradă. Manelistul i-a dat 100 de lei

De la volanul mașinii sale, Tzancă a strigat o bătrânică și i-a dat nici mai mult, nici mai puțin de 100 de lei. ”Să-ți trăiască familia, mamă!”, au fost vorbele femeii, care aproape a izbucnit în lacrimi atunci când manelistul i-a înmânat banii. Imediat după, Tzancă le-a spus tuturor că nu este vorba de laudă, însă, atunci când vrem să ajutăm pe cineva, nu-l ajutăm cu un leu, ci cu o sumă mai importantă de bani.