Tripletele care întâmpină dificultăți în a-și găsi parterneri. Deși arată așa, toată lumea fuge de ele. Care este motivul:

Surorile Elise, Kayley și Sherena Terry au spus că le este dificil să iasă la întâlniri. Tripletele identice se străduiesc de mult timp să ducă și ele o viață normală de adolescente, dar faptul că seamănă leit le împiedică să își facă iubiți.

Ele au povestit că de fiecare dată când întâlnesc un băiat nou, el întotdeauna le compară pe cele trei surori, încercând să își dea seama care e mai slabă, mai frumoasă și cu care are mai multe șanse de a începe o relație.

Deși din punct de vedere fizic ele sunt identice, cele trei surori sunt extrem de diferite atunci când vine vorba de personalitatea lor. Sherena, Elise și Kayley, tripletele născute în Kent, sunt și cele mai bune prietene, împărtășindu-și secretele.

Fiecare dintre ele se luptă să iasă în evidență într-un anume fel, dat fiind faptul că ele seamănă leit. Sherena este singura dintre cele trei surori care are un iubit, dar, din nefericire, are parte de comentarii neplăcute pe rețelele sociale pentru că toată lumea presupune că, automat, iubitul ei le place și pe surorile ei.

Astfel, relațiile în care cele trei surori intră de obicei ajung să se termine rapid, iar de cele mai multe ori situațiile sunt stânjenitoare. În ciuda feedback-ului negativ, cele trei surori doresc să își înființeze propriul lor brand și își doresc o carieră în social media.

Sherena a declarat:

“E normal ca băieții să ne compare atunci când lasă comentarii pe TikTok, spunând care dintre noi e mai frumoasă sau mai slabă și uneori chiar și fetele își dau cu părerea, dar întotdeauna se uită doar la cum aratăm”.

Pentru cele trei surori a devenit supărătoare ideea că la ele totul este despre felul în care arată și din simplu fapt că sunt identice fizic, nimeni nu e curios să afle diferențele dintre ele atunci când vine vorba de personalitățile lor, potrivit Daily Mail.

“Ne este și mai greu să ne întâlnim adevărata iubire pentru că băieții cred că e ciudat să aibă o iubită care are două surori care arată identic cu ea, acest lucru îi îndepărtează”, a mai explicat Sherena.

Elise a mai adăugat:

“Băieții încearcă să ne trimită mesaje la toate trei în același timp pentru a-și crește șansele de a obține o întâlnire, ceea ce e foarte enervant. Noi vorbim între noi despre mesajele pe care le primim de la băieți”.

Lisa Terry, în prezent în vârstă de 49 ani, și Paul Terry, în vârstă de 47 ani, au aflat că vor deveni părinți, dar, pe când Lisa era însărcinată în 12 săptămâni, cei doi soți au aflat că vor avea tripleți.

Timp de 18 ani, cele trei surori au fost mereu comparate și confundante între ele, atât la școală, în familie, dar și în cercul de prieteni.