Toate scandalurile în care au fost implicați Margherita și Fulgy de la Clejani. Viorica și Ioniță au avut multe probleme din cauza lor

Ghinioanele s-au ținut lanț de Fulgy și Margherita de la Clejani în ultimii ani, cei doi fiind protagoniști a mai multor scandaluri din showbiz. Viorica și Ioniță au tras mult pentru a-și ajuta copiii, cu toate că cei doi le-au cauzat probleme mari. Dacă Margherita a fost implicată într-un accident rutier, în urmă cu un an, fiind testată pozitiv la consumul de substanțe interzise, de această dată, fratele său, Fulgy a fost oprit de poliție și dus direct la IML, unde, din păcate, rezultatul testului antidrog a ieșit pozitiv.

  • Margherita de la Clejani, implicată într-un accident rutier, în urmă cu un an.
  • Fugly, oprit de Poliție și dus direct la IML, în urmă cu două zile.
  • Cele mai mari scandaluri în care copiii Clejanilor au fost protagoniști!

Erau doi copii inocenți și apăreau tot timpul alături de Viorica și de Ioniță pe micile ecrane sau la diverse evenimente, însă viața a luat o întorsătură destul de ciudată pentru Margherita și Fulgy de la Clejani. Vorbim astăzi despre scandalurile în care au fost implicați cei doi de-a lungul timpului și începem cu cel care a avut loc în urmă cu un an, atunci când fiica Clejanilor a fost implicată într-un accident rutier, în urma consumului de substanțe interzise.

Scandalurile în care au fost protagoniști Margherita și Fulgy. Viorica și Ioniță de la Clejani, probleme mari din cauza celor doi

Imediat după ce a avut loc incidentul, Margherita a fost întrebată care este motivul pentru care s-a produs accidentul, iar răspunsul a fost unul de-a dreptul halucinant. Blondina a demontat atunci toate zvonurile conform cărora ar fi consumat droguri, dar mai ales, a spus că nu are de ce să vorbească cu presa din România, invocând că ea este de la… Hollywood.