TEST:Doar o persoana din 100 a reușit să găsească ursul panda din imagine în mai puțin de 10 secunde. Tie cât timp ți-a luat?

TEST:Doar o persoana din 100 a reușit să găsească ursul panda din imagine în mai puțin de 10 secunde. Tie cât timp ți-a luat?Specialiștii în măsurarea IQ-ului au făcut un studiu în care au inclus 500 de persoane pentru a le testa nivelul de IQ bazat pe viteza de reacție a creierului când trebuie să găsească ceva. Din rezultate obținute au aflat că o persoană din 100 a reuşit să găsească ursul panda în 10 secunde. Acest test este o nouă provocare din partea noastră pentru a vă stimula inteligenţa, atenţia şi vederea. Deşi pare imposibil să găseşti un urs panda într-o mulţime de oameni, noi îţi spunem că dacă eşti puţin atent şi ai o privire tenace, nu vei avea nevoie de mai mult de 10 secunde să-l poţi găsi. Cu această ocazie îți vei da seama dacă IQ-ul tău este peste medie. Încearcă să te concentrezi cât mai bine si vei găsi ursulețul panda ascuns printre mulțimea de oameni. Dacă nici până acum nu ai gpsit răspunsul atunci dă scoll mai jos pentru a vedea unde de afla ursul panda.

 

 

 

 

 

Ce înseamnă IQ?

IQ, prescurtarea de la coeficientul de inteligență, este o măsură a capacității de raționament a unei persoane. Pe scurt, se presupune că se măsoară cât de bine cineva poate folosi informațiile și logica pentru a răspunde la întrebări sau pentru a face predicții. Testele IQ încep să evalueze acest lucru prin măsurarea memoriei pe termen scurt și lung. De asemenea, măsoară cât de bine oamenii pot rezolva puzzle-urile și să-și amintească informațiile pe care le-au auzit și cât de repede.