Teo Trandafir, jignită de Bianca Rus în direct, la Kanal D. Toată România a aflat schimbul de replici VIDEO

Teo Trandafir nu s-a mai putut abține după ce a fost jignită de către Bianca Rus. Cântăreața a supărat-o pe cunoscuta prezentatoare de televiziune chiar în timp ce se afla în platoul show-ului moderat de aceasta la Kanal D. Telespectatorii au fost surprinși de ce s-a întâmplat.

Ce s-a întâmplat între Teo Trandafir și Bianca Rus

Teo Trandafir a răbufnit în direct după ce Bianca Rus nu a acordat atenție la ce a spus la adresa prezentatoarei de televiziune. Moderatoarea show-ului de la Kanal D a fost extrem de deranjată după ce artista a făcut anumite afirmații, așa că nu a mai ținut cont de nimic și i-a aplicat o replică dură.

Totul s-a întâmplat în direct, în timp ce Bianca Rus era invitată în show. Telespectatorii au rămas uimiți când și-au dat seama de ce se întâmplă între cele două vedete. Conflictul a pornit după ce Bianca Rus i s-a adresat prezentatoarei de televiziune folosind apelativul ‘mătușică’.

De ce s-a enervat Teo Trandafir pe Bianca Rus

Momente tensionate la Kanal D! Bianca Rus i s-a adresat moderatoarei show-ului, în repetate rânduri, cu apelativul ‘doamna Teo’, așa că prezentatoarea de televiziune nu s-a mai putut abține. Cântăreața a fost taxată dur după ce a greșit și a jignit-o pe Teo Trandafir.

„Nu, nu vreau să fiu mătușa ta! Niciodată să nu te duci la una la televizor s-o faci mătușă.”, i-a spus Teo Trandafir artistei, în direct.

Bianca Rus, schimbare uluitoare

Bianca Rus a trecut printr-un divorț dureros în momentul în care s-a hotărât să se despartă de Antonio Luigi după doar câteva luni de căsnicie. Cei doi au avut parte de o separare cu scandal, și-au adus acuzații grave, însă cântăreața a recurs la câteva schimbări pentru a trece peste această perioadă grea.