“Suntem impreuna de 16 ani, ea avea 16 ani, eu 17 ani… Am ramas impreuna, a fost langa mine si cand stateam la camin si imparteam impreuna o conserva de ton sau ceva si acum…”

Zvonurile apărute în presă l-au deteminat pe luptător sa vorbeasca deschis despre familia sa și despre posibilitatea divorțului.

Cătălin nu vrea să divorțeze de femeia care i-a dăruit un copil. Iubirea pe care i-o poarta Georgianei e sincera si nici prin cap nu ii trece să renunțe la ea.

“Suntem impreuna de 16 ani, ea avea 16 ani, eu 17 ani, amandoi virgini de cand am inceput. Am ramas impreuna, a fost langa mine si cand stateam la camin si imparteam impreuna o conserva de ton sau ceva si acum a ramas langa mine cand i-am oferit totul. Chiar sunt norocos ca am gasit-o pe sotia mea si frumoasa…” a declarat Catalin Morosanu in cadrul unui interviu acordat unui post de televiziune.

Cătălin Moroșanu își mai dorește un copil
”Am avut norocul asta, mi-a daruit o fetita frumoasa. O cheama Natalis si nu a fost niciodata de acord cu faptul ca am ajuns celebru, stia care este plata, lipsa de acasa, multe sacrificii, dar a mers mai departe, am facut un copil, o sa mai facem un copil, ea este medic stomatolog, a terminat si ea 2 facultati, economia si stomatologia, acum lucreaza si ea.

Tot timpul ne-am impins unul pe altul, ne-am dorit mai multe chestii unul de la altul si uite asa resusim sa ne impingem si reusim sa fim o familie. Eu respect femeile din doua motive: datorita mamei mele si sotiei mele, pentru ca am vazut ca exista si astfel de femei”, a mai adăugat luptătorul.