”Suntem dezamăgiți și șocați”! Prima reacție a echipei lui Cătălin Moroșanu, după ce Sergiu a vândut locuința cumpărată de luptător

Sergiu, ”tăticul călăreț”, a ajuns din nou în atenția presei, după ce a vândut locuința pe care i-a cumpărat-o Cătălin Moroșanu. Echipa celebrului luptător a oferit primele declarații pe rețelele de socializare, fiind șocată și dezamăgită de-a dreptul de gestul care a recurs tânărul. Iată reacția acestora.

  • Sergiu i-a dezmăgit pe cei care i-au dat o mână de ajutor.
  • ”Tăticul călăreț” a rămas fără casa pe care Moroșanu i-a cumpărat-o.

Deja nu mai este un secret pentru nimeni faptul că, în urmă cu un an, Cătălin Moroșanu a luat inițiativa și a strâns donații pentru a-i da o mână de ajutor lui Sergiu, intitulat ”tăticul călăreț”, după ce a mers pe cal la maternitatea unde soția lui născuse. Din cauza situației financiare nu tocmai roz, Moroșanu i-a cumpărat tânărului și familiei sale o locuință, pe care, surpriză: acum, Sergiu a decis să o vândă. Cum luptătorul nu se află în țară în aceste momente, echipa sa a oferit primele declarații pe rețelele de socializare.

Echipa lui Cătălin Moroșanu, șocată de faptul că Sergiu, ”tăticul călăreț”, a vândut casa cumpărată de sportiv

Aceștia susțin că sunt șocați și că nu se așteptau ca Sergiu să recurgă la un asemenea gest. De asemenea, echipa lui Moroșanu le-a spus celor din mediul online cum a început povesteacu ”tăticul călăreț”, dar mai ales, au scos în evidență toate eforturile pe care Cătălin Moroșanu le-a depus pentru a-i oferi un trai decent tânărului.