Sunt împreună de peste 30 de ani, dar nimeni nu știe cum arată soția lui Chef Bontea. Iată SINGURA fotografie cu partenera de viață a celebrului bucătar

Pe Chef Bontea îl știe toată lumea, pe soția lui, în schimb, prea puțini. Asta și pentru că celebrul bucătar și-a separat viața profesională foarte bine de cea personală. Așa se face că există o singură fotografie cu soția lui Chef Bontea în spațiul public. Iată, așadar, cum arată ea, dar și ce spune juratul Chef la cuțite despre aceasta!

Cine este soția lui Chef Bontea
Spre deosebire de ceilalți jurați ai emisiunii ”Chefi la cuțite”, Sorin Bontea este foarte discret când vine vorba de viața lui personală. El vorbește rar despre viața de familie, iar pe soția lui o ține departe de ochii curioși ai lumii. Tot ce știm este că aceasta îi este alături de mai bine de 26 de ani și că i-a dăruit doi copii.

Singura fotografie cu soția lui Chef Bontea în spațiul public este una din ziua nunții lor. În imaginea respectivă, celebrul bucătar și soția lui apar în timpul cununiei religioase. Îmbrăcată în rochia albă de mireasă, soția lui Sorin Bontea are trăsături blajine, părul închis la culoare și o silueta sveltă.

Ce spune Chef Bontea despre soția sa
Vorbește rar despre soția lui, însă de fiecare dată o face cu o candoare deosebită. Într-un interviu acordat celor de la Antena Stars, Chef Bontea a mărturisit că a fost o femeie care l-a sprijinit întotdeauna. ”În mare parte, ei îi datorez poziția în care sunt astăzi. Soția mea are foarte multă grijă de mine pentru că mă iubește foarte mult.”, spunea acesta.

Citeste si  Fotografia care i-a surprins pe fani:

Cât despre cum a cunoscut-o, Bontea a recunoscut că el a fost cel care a făcut primul pas. „Suntem împreună din 1989 şi ne-am căsătorit în 1994. Ne-am cunoscut la o petrecere, într-un grup de prieteni, iar eu am fost cel care a făcut primul pas. La prima întâlnire ţin minte că i-am dat un trandafir roşu şi de atunci îi dăruiesc mereu trandafiri roşii, îi plac foarte mult. Apoi i-am gătit mâncare chinezească“, a mărturisit acesta pentru PRO TV Magazin.

Copiii lui Chef Bontea
Din mariajul de 25 de ani a celebrului bucătar au rezultat doi copii. Pe unul dintre ei, fetița Miruna, am văzut-o chiar pe micile ecrane. Adolescenta a venit în studioul emisiunii ”Chef la cuțite” pentru a găti ceva pentru tatăl său, făcându-i o surpriză.Vorbind despre cei doi copii ai lui, Bontea a recunoscut că e, mai degrabă, prieten cu ei decât figură autoritară. „Sunt prieten cu ei, suntem foarte apropiaţi şi ne place să ne petrecem timpul liber împreună. Câteodată, însă, e nevoie să fiu şi drastic. Copiii mei au vârste diferite şi personalităţi diferite, trebuie să le înţeleg nevoile ţinând cont de vârsta lor, însă trebuie să fiu şi sever atunci când se impune“, a mai povestit acesta.