Soțul Narcisei Birjaru, reacție scandaloasă

După ce Narcisa Birjaru a fost desemnată marea câștigătoare Chefi la Cuțite, un val de revoltă a venit din mediul online, acolo unde unii internauți au considerat că aceasta nu merita să primească premiul din partea Antenei 1.

Alex Turcitu i-a luat apărarea soției sale, Narcisa Birjaru, după ce aceasta s-a lovit de un val de critici în mediul online, majoritatea bazate pe etnia ei.

Bărbatul a ținut să le precizeze oamenilor răi că soția lui este numărul 1 și că cei care o critică sunt cei care, de fapt, nu au nimic mai bun de făcut.

„Bună ziua. Vreau să vă mulțumesc tuturor oamenilor care mi-ați scris mesaje frumoase pentru câștigul mândriei mele, Narcisa și vreau să vă urez o zi frumoasă, atât vouă, cât și supăraților ăștia, nervoșilor ăștia, care se dau bucătari și nu au gust, nu au limbă în gură. Limba lor e scoasă. Ho,mă! Ho, mă, că nu ne interesează de voi! Noi suntem locul I, nu uitați. Să nu uitați chestia asta, mă. Dumnezeu să vă ajute, să vă dea după inima voastră, să fiți împliniți și toate cele bune, ce să zic” a spus soțul Narcisei.„Noi suntem fericiți, suntem bucuroși, ne bucurăm de moment. Voi plângeți, vă doare stomacul, încă de când știți voi” a mai continuat bărbatul.