Soția vulpiță, din nou pe picior greșit. A fost prinsă în fața hotelului cu mai mulți bărbați

Este disperat şi se teme că ar putea să îşi vadă nevasta în braţele unui alt bărbat! Viorel este foc şi pară, după ce Veronica a lipsit noaptea trecută, mai multe ore din camera de hotel în care erau cazaţi împreună. Ce are de zis în apărarea ei, a spus chiar Veronia, în platoul Acces Direct. Mai mult decât atât, soția vulpiță a primit și o surpriză din partea lui Tzancă Uraganu. Pentru că cei doi s-au întâlnit ieri, după emisiunea Acces Direct. Veronica Stegaru, alias Vulpița, a dansat lasciv pentru Tzancă Uraganu. Cei doi au vorbit și despre o eventuală colaboare, iar la câteva secunde dinstanță, atmosfera s-a încins în studioul de înregistrări! În timp ce tânăra își unduia trupul pe cea mai nouă piesă lansată de manelist, acesta o aplauda și zâmbea. Imaginile au fost văzute și de soțul ei în cadrul ediției trecute de la “Acces Direct”.

Cunoscutul manelist Tzancă Uraganu a primit-o în urmă cu două zile pe Vulpița la studioul de înregistrări, iar ieri au fost difuzate imaginile la “Acces Direct”. Întâlnirea a fost pusă la cale de colegii prezentatoarei Mirela Vaida, după ce tânăra a dezvăluit că își dorește să-l cunoască pe artist.

“Eu sunt un om care ajut un om, dacă pot şi am posibilitatea şi am înţeles de la echipa şi de la prietenii noştri de la «Acces Direct» că ea îşi doreşte foarte mult să ajungă la mine, să mă cunoască, să mă vadă şi de ce nu”, a spus Tzancă Uraganu în cadrul emisiunii moderată de Mirela Vaida. Chiar în ziua în care Vulpița a dat probă de dans la studioul în care era manelistul, acesta a făcut un live și puteți vedea în clipul de mai jos ce au discutat cei doi.

Viorel a prins-o în fapt pe vulpiță, după ce a petrecut patru ore în fața hotelului, în fața unor bărbați misterioși

„Am vorbit la hotel, dar nu e sigură pe ce spune. Aseară s-a dus afară din hotel, a stat cam patru ore. Mi-a spus că se duce să mănânce semințe jos, acolo mai erau niște băieți. Eu am luat-o de jos și am întrebat-o ce a căutat acolo. Ea mi-a zis că merge acasă, dar că are pe altul cu mașină și bani.”, a spus Viorel.

„Nu m-am sărutat cu nimeni. N-am intrat deloc în cameră, am stat în fața hotelului. N-a intrat nimeni în cameră, nu. Rămân cu Viorel.”, a recunoscut Veronica.

Soția vulpiță a spus că este visul ei să îl cunoască pe Tzancă Uraganul, iar reporterii de la Acces Direct i-au îndeplinit dorința Veronicăi.

„Vreau să rămân în București să dansez și să cânt. Fata să rămână la soț. El nu are de ce să fie gelos. L-am înșelat, da, dar cred că o să-l mai înșel.”, a spus vulpița.