Șoferița româncă de TIR, moartă în accidentul din Franța, nu poate fi repatriată din cauza costurilor uriașe

Lucreția Rus, șoferița româncă de TIR care a murit în urma accidentului cumplit din Franța nu poate fi adusă acasă. Familia nu-și permite costurile repatrierii!

În urmă cu câteva zile, Lucreția Rus, o șoferița româncă de TIR, s-a stins din viață în urma unui accident

devastator produs pe autostrada A36 din Franța. Tânăra a lăsat în urmă trei copii și o familie cuprinsă de durere.

Firma la care lucra tânăra s-a răzgândit
Soțul victimei a supraviețuit accidentului. În momentul de față se află internat într-un spital din Franța, fiind sub

supravegherea atentă a medicilor. Problema cea mai mare cu care se confruntă familia în momentul de față este legată de corpul neînsuflețit al Lucreției, care trebuie adus în țară.

O apropiată a tinerei a postat un mesaj în mediul online, prin care cere ajutor tuturor. Firma la care lucrau cei doi a promis familiei că va ajuta la repatrierea tinerei, însă, în cele din urmă s-a răzgândit, iar rudele din țară nu-și permit costurile impuse de statul francez. Familia este disperată și nu-și explică cum s-a ajuns în această situație.

Mesajul prietenei:
“Fac acestă postare la rugămintea familiei Lucretiei Rus! Doamna din imagine este Măriuța Scurtu (mama Lucreției), copiii au rămas în grijă dumneaei. Poza este facută astăzi cu cei trei copilași cu vârsta cuprinsă între 3 și 12 ani, care își plâng mama decedată în accidentul din Franța care a avut loc în data de 16.03.2020.

Dacă până acum, firma la care munceau cei doi spunea că se vor ocupa de repatrierea Lucreției, ei bine..se pare că s-au răzgândit!

Familia își dorește să aducă în țară corpul neînsuflețit al Lucreției și au nevoie de ajutorul nostru.

Suntem în Postul Paștelui , vă rog haideți să ajutăm cu toții fiecare cu cât poate pentru ca Lucreția să poată să fie repatriată.

Familia are nevoie de 10 mii de euro pentru repatrierea trupului neînsuflețit al Lucreției”, a scris Ancuța Florica Gagea, într-un grup de Facebook. sursa:spynews