Smaranda, iubita lui Selly, ipostază incendiară pe internet, într-un body mulat. Studenta la medicină se pozează rar așa

Andrei Șelaru formează un cuplu extrem de apreciat cu Smaranda Știrbu, o tânără care se bucură și ea de popularitate în mediul online. Studenta la medicină s-a pozat așa cum numai iubitul său o vede.

Cei doi tineri au absolvit Liceul „Frații Buzești” din Craiova, unde au fost colegi de clasă.

Cu aproape 439 000 de următori pe Instagram, Smaranda Știrbu își încântă prietenii virtuali cu imaginile pe care le publică pe contul său. Fotografiile iubitei

Smaranda, ipostază incendiară într-un body mulat

Smaranda reușește să impresioneze cu aparițiile sale atât în public, cât și în mediul online.

Frumoasa șatenă poartă un body alb, care îi scoate în evidență talia subțire și lasă la vedere picioarele impecabile. Apariția îndrăzneață a Smarandei a atras atenția prietenilor virtuali, mai ales că i-a obișnuit cu un alt tip de fotografii. Iubita lui Selly face spectacol cu formele la vedere și s-a lăsat fotografiată din mai multe unghiuri.

Complimentele și mesajele de apreciere la adresa tinerei sunt numeroase, semn că Smaranda a reușit să își construiască o comunitate frumoasă de fani pe contul său de Instagram.

Cei doi au făcut vâlvă în mediul online imediat după ce au susținut examenul de bacalaureat, în urmă cu aproximativ 8 luni, și asta pentru că notele lor au fost impresionante. Deși au doar 20 ani, Selly și Smaranda sunt adevărate vedete, cu o comunitate extrem de mare de oameni care le urmărește activitatea.

lui Selly sunt extrem de apreciate și primesc zeci de mii de like-uri.

Smaranda se laudă cu o formă fizică de invidiat. Frumoasa iubită a vloggerului este apreciată pentru inteligența sa, dar și pentru aspectul lipsit de imperfecțiuni.