Simona Halep, prima reacţie după ce s-a logodit! „Am plecat la un drum frumos. E un moment important din viaţa mea”

Simona Halep, prima reacţie după ce s-a logodit. Simona Halep a anunţat oficial că s-a logodit cu Toni Iuruc. “Am plecat la un drum frumos”, a spus Simona, care este în culmea fericirii.

„E foarte frumos şi îl port cu mândrie şi cu plăcere. A fost un moment deosebit, în trecut aş fi spus că e un moment banal. Impactul a fost mare, sunt foarte emoţionată şi mă bucur foarte mult să îl am pe Toni alături de mine. Am plecat la un drum frumos.

Simona Halep, prima reacţie după ce s-a logodit!

Chiar dacă nu îmi place să vorbesc despre viaţa mea personală, dar este adevărat, ne-am logodit. Am făcut pasul acesta, mă bucur foarte mult şi e un moment important din viaţa mea. Am o viaţă frumoasă. Vreau să dau totul pe teren, vreau să mai joc câţiva ani”, a spus Halep, într-o conferinţă de presă.

„Acum câțiva ani aș fi fost foarte stresată să vorbesc cu presa, dar astăzi m-am simțit relaxată și bucuroasă că pot să împărtășeșc cu voi gândurile mele. Vă mulțumesc pentru toate urările primite și pentru această relație construită de-a lungul anilor!”, a fost şi mesajul postat de Simona, pe contul de Facebook.

Simona Halep a fost cerută de soţie de Toni Iuruc

Cei doi au o relaţie publică din 2019 şi, când bărbatul de 41 de ani a fost alături de Simona, la ceremonia în care preşedintele Klaus Iohannis a decorat-o cu Steaua României. „Am un iubit, o relație normală, mă simt bine. Dar aș vrea să păstrez pentru intimitatea mea acest lucru. Sunt a României pe tenis.

Iubirea și tenisul se pot completa și cred că le poți avea pe amândouă, dar cred că viața personală este cea mai importantă. Am un iubit și nu aș sacrifica familia pentru tenis”, declara Simona Halep în urmă cu ceva vreme.