Simona Gherghe, declarații despre al treilea copil în direct: „Sper să…”

Simona Gherghe, a revenit în fața telespectatorilor prezentând emisiunea Mireasa, difuzată pe Antena 1. La câteva minute după ce a revenit în fața camerelor de filmat, Simona Gherghe a făcut anunțul despre venirea celui de-al treilea copil.

Simona Gherghe, din nou în fața telespectatorilor
Simona Gherghe, în vârstă de 42 de ani a renunțat de aproximativ un an și jumătate la emisiunea pe care a prezentat-o ani la rând, și anume Acces Direct.

Blondina a decis să ia o pauză și să se axeze pe creșterea celor doi copii minunați ai săi, Ana și Vlad. În prezent, cei mici au ajuns la o vârstă la care pot fi lăsați sub supravegherea altor persoane, motiv pentru care Simona a decis să se reîntoarcă în televiziune. Astfel, a preluat show-ul „Mireasa”, al cărei primă ediție a fost prezentată de actrița Diana Dumitrescu.

Simona Gherghe, despre cea de-a treia sarcină
Formatul emisiunii „Mireasa” i-a captat atenția blondinei încă de la începutul primei ediții, motiv pentru care a acceptat imediat să revină în fața publicului.

Înainte să revină, Simona a declarat că nici nu se găndește să mai aducă pe lume un al treilea copil. Tot ce își dorește în momentul de față, este găsirea unei bone care să se ocupe de cei doi copii ai săi. “Eu pe al treilea nu-l mai fac.

“Nu mi-am găsit bonă. Mi-e și frică, să zic așa… Caut bonă! Doamne, caut bonă. Sper să fie un om bun, un om cumsecade. Avem niște copii foarte frumoși, sunt cuminți, mai fac și ei năzbâtii. Sper să găsim o doamnă cumsecade care să devina un membru al familiei noastre”, a susținut Simona Gherghe, în direct, la Antena 1.

Simona Gherghe s-a căsătorit în 2018 cu Răzvan Săndulescu, consultant politic, cu care are doi copii. La eveniment au participat doar rudele și prietenii apropiați, iar nașii cuplului au fost Ionela Năstase și Vlad Petreanu.