Și-a asumat! Câte clase are, de fapt, Andreea Bănică

Azi este una dintre cele mai apreciate voci din România, are o familie frumoasă, o carieră pe care a construit-o în ani de muncă, dar și un trecut de care poate să fie mândră. Andreea Bănică, pentru că despre ea este vorba, se poate lăuda cu o viață pe care alții n-ar fi reușit să o aibă niciodată.

Despre Andreea Bănică se știu multe lucruri. Se cunoaște faptul că vedeta a avut o singură relație, cea cu Lucian Mitrea, bărbatul pe care l-a cunoscut în liceu, în clasa a 10-a și alături de care formează și astăzi o familie frumoasă. Mai mult, toată lumea știe că Andreea Bănică este o femeie de succes, care a muncit foarte mult pentru cariera ei muzicală și pentru performanțele cu care se poate lăuda.

Ceea ce nu multă lume știe despre Andreea Bănică este legat de studiile cântăreței. Vă spunem noi! Întrebarea de pe buzele tuturor este câte clase are, de fapt, Andreea Bănică? Ei bine, artista este absolventa Liceului Teoretic „Carmen Sylva“ din Eforie Sud.
Nu a fost o elevă eminentă, dar nici nu se poate plânge de rezultatele pe care le-a obținut la învățătură!

Andreea Bănică a avut o medie de 8,75 la Bacalaureat, medie ce i-a permis să urmeze, de asemenea, și o facultate. Artista a frecventat cursurile Facultății de Limbi Străine, Secția Engleză – Italiană.

Andreea Bănică este căsătorită cu Lucian Mitrea din anul 2008 și au împreună 2 copii: pe Sofia Maria și pe micuțul Noah, pe care vedeta l-a adus pe lume în anul 2016.