Sfatul zilei 5 iunie 2021. Zodia care sufera din DRAGOSTE

Berbec
Ascultă mai mult de cei dragi și nu te mai baza pe faptul că știi totul. Poate că un sfat bun ți-ar fi de folos.

Taur
Nu renunța la un vis doar pentru că cineva a încercat să te descurajeze. Mergi înainte, cel mai bine e să-ți urmezi intuiția.

Gemeni
Ai multe planuri pentru acest sfârșit de săptămână, însă ai grijă să nu uiți de treburile pe care le ai de rezolvat. Deja ai amânat prea multe dintre ele.

Rac
Nu ai o dispoziție bună și simți că totul te irită. Încearcă să te calmezi și să iei o gură de aer sau să faci activități care să-ți mențină mintea ocupată.

Leu
Ar trebui să dai dovadă de cumpătare atunci când vine vorba de cheltuieli. Ai tendința de cumpăra lucruri de care nu ai nevoie și nu e un obicei bun.

Fecioară
Nu-ți ascunde sentimentele față de persoana la care ții. E mai bine să-i spui ceea ce simți decât să regreți mai târziu. În plus, acum ar putea fi șansa ta.

Balanță
Nu te mai gândi mereu la partea negativă atunci când îți pui ceva în cap. Ai încredere în tine și totul va merge așa cum trebuie.

Scorpion
Îți faci planuri alături de persoanele dragi și plecați undeva, dar ar trebui să ai mai multă grijă de tine. Nu ai prea multă energie și nu e bine să faci activități solicitante.

Săgetător
Jobul te solicită foarte mult, chiar și în timpul liber. Discută cu superiorii și găsiți împreună o soluție. Ai făcut prea multe treburi suplimentare în ultima vreme.

Capricorn
Ai multe lucruri de făcut, dar tot continui să le amâni. Mai bine te apuci de ele cât mai repede, chiar dacă nu le vei termina, pentru că oricum vor apărea altele.

Vărsător
Nu te înțelegi deloc cu cei dragi în privința planurilor de vacanță. Ține cont și de dorințele lor, nu doar de ale tale. Sunt situații în care trebuie să faci unele compromisuri.

Pești
Nu te îngrijora dacă nu stai prea bine cu banii. Urmează să primești un bonus cât de curând și să-ți cumperi ceea ce ai nevoie. Trebuie doar să ai mai multă răbdare.