Șerban Huidu nu va mai prezenta Cronica Cârcotașilor. Iată cu ce se va ocupa în continuare vedeta

Celebrul om de televiziune Șerban Huidu nu va mai prezenta Cronica Cârcotașilor. Vedeta a precizat că nu va renunța totuși la televiziune. Șerban va fi doar producător după ce nu va mai prezenta.

Omul de televiziune nu a vorbit prea mult despre acest subiect, dar a subliniat faptul că vrea să facă o schimbare în viața lui, în cariera lui și să demonstreze că are multe de făcut și în spatele camerelor.

Șerban Huidu nu va mai prezenta Cronica Cârcotașilor

Șerban Huidu a cerut că decizia să-i fie respectată și promite multe surprize pentru cei de acasă. Odată cu plecarea lui Mihai Găinușă din cadrul emisiunii, Cronica a fost prezentată de Șerban Huidu, Codruţ Kegheş, alias „Dezbrăcatu”, alături de Ioana Petric.

Însă schimbările nu se opresc aici. Pe lângă faptul că Șerban Huidu nu va mai apărea pe sticlă, Cronica Cârcotașilor trece printr-o mulțime de modificări. O premieră în ceea ce privește show-ul de televiziune este aceea că Cronica Cârcotașilor nu va mai fi difuzată miercurea de la ora 20.00, ci vinerea.

Mai mult, va mai apărea încă o bebelușă, pentru că una dintre ele se pregătește să nască. De altfel, s-au făcut o mulțime de îmbunătățiri pentru ca cei care urmăresc emisiunea să se bucure de cea mai bună calitate a imaginilor.

„Schimbările se fac pe parcurs, nu sunt radicale şi imediate. Vor fi parodiate mai multe emisiuni, iar parodia – aşa cum avem, de exemplu, Denise Pilafai – va fi folosită în continuare în emisiune. Am updatat şi departamentul de bâlbe, acum este digitalizat. Sistemul de monitorizare permite acum formatul HD pentru bâlbele pe care le prezentăm. Toată emisiunea va fi HD, inclusiv bâlbele”, a dezvăluit Şerban Huidu

Adevăratul motiv al rupturii dintre Şerban Huidu şi Mihai Găinuşă

Prezentatorul tv Şerban Huidu a povestit într-un interviu despre un episod dureros, care îl are în prim-plan pe Mihai Găinuşă, fostul său coleg de filmare. Şerban s-a străduit să refacă formula de aur, însă încercarea lui a rămas fără ecou.

Şerban Huidu şi Mihai Găinuşă au dat naştere proiectului “Cronica Cârcotaşilor” şi au câştigat milioane de euro. Cei doi, însă, au decis să meargă pe drumuri separate şi din cei mai buni prieteni s-au transformat în duşmani. Acum, Şerban a povestit mai multe detalii despre momentul în care a rupt definitiv legătura cu colegul şi prietenul său.

”Anul acesta am făcut 20 de ani de ‘Cronica’. În primul an, am fost singur. L-am sunat să vină să povestească pentru emisiunile speciale de 20 de ani. Nici nu mi-a răspuns la telefon. Nu mai vorbim din 2015, după un an de la plecarea din Cronică, când bătusem palma să revină în emisiune.

În ziua în care era pregătit totul pentru filmarea promo-ului, Găinuşa întârzia. Şi erau zeci de oameni care îl aşteptau. Îl sun: Misule, unde eşti? La Disneyland, am uitat să îţi spun că nu mai revin!”, a declarat Şerban Huidu, pentru Impact.

Huidu a mai fost implicat într-un scandal și cu celebra Mirela Vaida. Recent, acesta a anunțat faptul că nu va mai prezenta „Cronica Cârcotaşilor” și că va trece în spatele camerelor ca și producător.