Secretul pe care Nicoleta Voica l-a pastrat ani de zile. Abia acum s-a aflat ce a facut

Nicoleta Voica este una dintre cele mai indragite cantarete de muzica folclorica din Romania. Ca orice artist, si ea are enigmele ei, misterele ei, iar unul din secretele pe care le-a pastrat ani de zile a iesit la iveala datorita presei. Putini stiu faptul ca Nicoleta Voica este prima femeie din Romania care si-a pus silicoane, cu mult inaintea asistentelor de televiziune.

Nicoleta Voica si-a pus silicoane de 2.000 de euro
Doar colegii de breasla au stiut acest secret bine pastrat, pe care cantareata l-a dezvaluit in cele din urma. Aceasta a spus ca era complexata pentru ca avea sanii mici si de fiecare data cand voia sa poarte o rochie decoltata, se intrista. A recurs la chirurgia estetica si a devenit apoi multumita de aspectul sanilor ei.

Chiar daca ea a recurs la a-si pune silicoane, aceasta le avertizeaza pe tinerele care sunt ahtiate dupa operatii estetice sa se documenteze inainte sa faca un astfel de pas, caci urmarile pot fi nedorite. De altfel, multe vedete din showbizul romanesc au avut probleme dupa implantul cu silicoane, iar unele dintre ele au fost nevoite sa le scoata pentru ca nu le suporta corpul.

Ce le sfatuieste Voica pe femeile care vor sa isi mareasca sanii
Artista a spus ca punerea silicoanelor a costat-o 2.000 de dolari, iar operatia a fost facuta cu multi ani in urma, cand in Romania nu stia nimeni ca sanii pot fi mariti printr-un astfel de procedeu. „Cand este vorba de viata ta, de sanatatea ta, te interesezi, deschizi ochii. Eu am cautat, m-am consultat, ca sa gasesc medici buni, renumiti.

Vreau sa-ti spun ca nici macar nu m-au internat. Am stat patru ore cat m-au operat si mi-au dat drumul acasa. La vremea respectiva am platit 2.000 de dolari. Nu mi-am schimbat silicoanele, nu exista asa ceva. Nici n-am avut vreo problema. Probleme poti sa ai daca iti infigi cutitul in piept sau sari din avion. Merg la control anual, ca orice femeie, imi fac analizele si mamografie”, a declarat cantareata in urma cu ceva ani, scrie cancan.ro.