SCANDAL MARE în muzica populară! Niculina Stoican și Olguța Berbec se vor întâlni în instanță

După moartea tragică a lui Petrică Mîțu Stoian și scandalul în care este implicată cu manageri Doru Gușman,

Niculina Stoian a fost dată în judecată de Olguța Berbec. Artista de muzică populară este acuzată că ar fi furat una dintre piesele Olguței Berbec.

Niculina Stoican a confirmat pentru un post de televiziune că urmează să se întâlnească cu colega ei de breaslă în fața instanței, în contextul în

care nu se poate rezolva altfeldisputa dintre cele două. Ea părea afectată de întreaga situație, însă este hotărâtă să meargă până în pânzele albe.

„Ne vedem în instanță. Dacă mergem în instanță, cred că trebuie să avem decența necesară să așteptăm să vedem ce se întâmplă în instanță.

Atunci când mergem în instanță nu mai există loc de alte discuții, mergem în instanță”, a spus Niculina Stoican, pentru un post de televiziune.

Olguța Berbec era apropiată de Petrică Mîțu Stoian

Olguța Berbec are 37 de ani și este membră a Ansamblului Doina Gorjului. Ea a fost apropiată cu regeratul Petrică Mîțu Stoian, căreia i-a cântat la nuntă în urmă cu mai bine de 5 ani de zile.Mai mult decât atât, după moartea mamei sale, Petrică Mîțu Stoian i-a oferit Olguței Berbec costumul

popular al mamei lui. Artista a dezvăluit că procesul nu a început încă, însă totul va fi public. Totul a început după ce Olguța Berbec a acuzat-o pe Niculina Stoican că a interpretat o piesă fără să îi ceară acordul înainte.

„Nu am nimic de spus, nu a început procesul. Este un proces public, vom vorbi când va fi cazul. Când va fi soluționat, va vorbi avocatul”, a delarat cântăreața Olguța Berbec, pentru Fanatik.ro. scrie wowbiz.ro