S-a aflat! Iată ce obiect a reapărut la mormântul Denisei Răducu, care a ars acum doi ani. Era cel mai de preț obiect al regretatei artiste

Denisa Răducu, artista cunoscută drept Denisa Manelista, a murit la vârsta de 27 de ani în 2017, din cauza unui cancer la ficat care i-a fost fatal.

Denisa Răducu nu a fost uitată de admiratorii ei nici după patru ani de când s-a stins din viață.

Un ursuleț de pluș, cel mai de preț obiect al Denisei Răducu, a ars acum doi ani, când mormântul a luat foc

Acum doi ani,  mormântul Denisei  a luat foc din cauza unor lumânări care au fost lăsate să ardă.Printre lucrurile care îi aparțineau Denisei, a ars și cel mai de preț obiect pe care-l avea ea, și anume ursulețul ei de pluș.

Recent, într-o fotografie cu mormântul artistei, a fost surprins un ursuleț identic cu cel care a ars, semn că un fan de-ai artistei a adus alt pluș acolo.

Care este povestea ursulețului de pluș al Denisei Răducu

„Am realizat cu atât mai mult că Denisa era înca un copil când i-am văzut camera în care se instalase, în apartamentul vărului ei.Patul era dominat de un ursuleț de pluș, pe care și-l adusese cu ea din satul natal.

Mi-a mărturisit că îi era greu să se obișnuiască făra părinții, bunii și sora ei și că ursulețul era, cumva, legătura ei cu familia de la țară.

<< Dar să nu scrii asta, că apoi poate nu mai sunt luată în serios la concerte.O să zica lumea că sunt încă un copil>>, m-a rugat Denisa. Nu am scris, dar copilul acela pe care l-am cunoscut în 2006 mi-a rămas în minte”,  

a povestit jurnalistul Sorin Andreiana, la câteva zile de la moartea Denisei Manelista, pe care a cunoscut-o când avea doar 16 ani și se mutase în București.

Denisa Răducu voia să aibă o variantă de rezervă pe lângă muzică. Îi era frică să nu rămână fără voce

„<<Mă duc la şcoală, deşi acum este puţin mai greu cu timpul că trebuie să fac loc în program şiabout:blankpentru înregistrări şi concerte.

Mă bucur că m-am mutat la Bucureşti că pot merge şi la un liceu mai bun şi mai târziu la facultate.

Vreau să am şi o diplomă că nu pot risca să mă bazez numai pe muzică. Am citit cazuri de cântăreţi care au rămas fără voce, aşa că trebuie să am şi o variantă de rezervă>>, mi-a spus în 2006 un copil timid,

dar determinat să reuşească în viaţă. Şi Denisa şi-a văzut de şcoală”, a mai spus jurnalistul Sorin Andreiana, despre Denisa Răducu. scrie kanald.ro